Billeje Salem

Velkommen til information og gode råd om billeje i Salem i delstaten Oregon i USA. Foruden at få gode tips og råd til din leje af bil i Salem kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelt om Salem

Salem ligger i  Willamette-dalen i Marion County i den nordvestlige del af delstaten Oregon i det nordvestlige USA. Byen er – med sine omkring 154,637 indbyggere – den andenstørste by i Oregon (efter den største by Portland); og desuden delstatens hovedstad.

Området i og omkring Salem, der blev grundlagt i 1842, var oprindeligt beboet af indianske stammer, men navnet på byen stammer ikke fra områdets indianske fortid, sådan som det ofte er tilfældet i det nordlige USA. Ingen ved med sikkerhed, hvorfra navnet stammer, men der er både blevet gættet på, at det stammer fra en afledning af det bibelske ord “shalom” (fred), den israelske by Jerusalem eller fra byen Salem i Massachusetts.

Idag er byen blandt andet kendt for dens sundhedssektor (byens hospital er den anden-største arbejdsgiver i byen), dens markeder og en række seværdigheder, der blandt andet inkluderer Oregon State Capitol, Wilson Park, Elsinore Theatre (som er bygget med inspiration fra Shakspeares skuespil Hamlet – og efter sigende også med inspiration fra Kronborg i Helsingør), Willamette River,  Prewitt-Allen Archaeological Museum, Riverfront Park, Mission Mill Museum,  Reed Opera House m. fl.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Salem

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Salem blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Find den billigste lejebil i Salem Find Billeje her --> Sammenlign priser her