Billeje Portland

Velkommen til information og gode råd om billeje i Portland i delstaten Oregon i USA. Foruden at få gode tips og råd til din leje af bil i Portland kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelt om Portland

Portland ligger nær ved sammenløbet af de to floder Willamette og Columbia i den nordvestlige del af delstaten Oregon i Pacific Northwest-regionen i det nordøstlige USA. Byen er – med sine  omkring 583.776 indbyggere fordelt på sine lidt mere end 375 kvadratkilometer – den største by i delstaten Oregon (men ikke delstatens hovedstad, som er byen Salem). Det er desuden den tredje mest folkerige by i Pacific Northwest-regionen, efter Seattle , Washington , og Vancouver.

Byen, der blev grundlagt i 1851, er blevet blandt andet kendt for sin store miljøbevidsthed, sin fremragende infrastruktur (der balndt andet inkluderer et af USA´s bedste offentlige transportsystemer) og for sit milde kystklima, der er ideelt for dyrkning af roser. Sidstnævnte har givet anledning til et væld af rosenhaver i byen og er skyld i, at byen ofte kaldes for “The City of Roses”.

Portland har også en lang række kendte mikrobryggerier, der holder øl-entusiasmen vedlige, og er årsag til en række populære øl-festivaler i sommerperioden. Og så er byen også kendt som en af USA´s mest grønne byer og blev i 2007 udnævnt til verdens næst mest grønne by (af magasinet Grist).

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Portland

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Portland blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

 

Find den billigste lejebil i Portland, Oregon Find Billeje her --> Sammenlign priser her