Billeje i Missouri

Det er nemt at bestille billeje i Missouri. Brug blot søgemaskinen her på billeje.info til at finde de billigste priser på billeje i Missouri. Du kan sammenligne lejebiler fra mere end 500 biludlejningsselskaber, og se deres priser på biludlejning på Missouri og i alle byer og lufthavn over hele USA.

St. Louis i Missouri. Lej bil på Billeje.info

Besøg for eksempel St. Louis med billeje i Missouri. Foto Chris Yunker

Information om Missouri

Missouri ligger i USA’s Midtvest, og er kendt som ‘The Show Me State’, der eftersigende henviser til den snusfornuftige konservativt indstillet befolkning, hvoraf næsten to tredjedele bor i St. Louis og Kansas City.

Missouri grænser op til otte andre stater, ligesom dens nabo Tennesee, det højeste antal i USA. Statens østlige grænse udgøres af den berømte Mississippi flod. Trods inkluderingen blandt de 12 stater som udgør Midtvesten, har Missouri historisk set ofte været anset for at være en af Syd-staterne på grund af indvandring herfra og statens status som slavestat før borgerkrigen.

Som en del af det indre USA har Missouri generelt et kontinentalklima med kolde vintre og fugtige hede somre, hvor temperaturerne, som ikke modereres af nærliggende bjerge eller have, kan svinge mellem store ekstremer. Den højeste målte temperatur i Missouri på 48 °C matches således af en kulderekord på -40 °C. Den gennemsnitlige temperatur om sommeren er dog “kun” ca. 24 °C, og om vinteren omkring frysepunktet.

Der er knap 6 millioner indbyggere i Missouri, hvoraf over halvdelen bor i storbyområderne ved St. Louis og Kansas City.

Oplev Missouri med billeje

I Missouri finder du både moderne byliv og landlig idyl. Staten har i St Louis og Kansas City således præriens to største byer, hvor du finder et rigt og levende kulturliv. Kansas City er for eksempel kendt for sin jazz-scene og barbeque i verdensklasse. St. Louis har ligeledes igennem årene fostret musiklegender såsom Chuck Berry, Tina Turner og Miles Davis, men fra billeder kender du nok mest byen for dens berømte vartegn The Gateway Arch. Den kæmpe bue (192 m) står blandt andet som et symbol over byens kaldenavn “Porten til Vesten”.

Selvom Missouri er regionens tættest befolket, er der stadig et væld af naturområder og åbne vidder. Benyt for eksempel billeje til at udforske de smukke dale i Ozark Mountains i den sydlige halvdel af Missouri. Er det udendørs aktiviteter du søger, er mulighederne i det hele taget mange i Missouri. Staten har således hundredvis af naturområder, 49 statsparker, lange cykel- og vandrestier samt et utal af fiskesteder.

Bestil biludlejning i Missouri

Billeje i Missouri er din mulighed for at få det hele med på din rejse i Missouri. Med egen lejebil kan du nemt besøge både seværdigheder i byerne og på landet i dit eget tempo. I søgemaskinen her på billeje.info finder du let billig billeje i Missouri, da vores søgemaskine tjekker prisen hos alle biludlejningsfirmaerne i Missouri. Du kan med fordel bestille din lejebil med afhentning i lufthavnen, så er du sikker på den står klar ved ankomst. Men du kan naturligvis også vælge at afhente din lejebil i for eksempel St. Louis eller Kansas City.

Find den billigste lejebil i Missouri Find Billeje her --> Sammenlign priser her