St. Louis lufthavn

Bestil din billeje i St. Louis lufthavn og oplev den næststørste by i delstaten Missouri i USA med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig store musikoplevelser i St. Louis, samt en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder i St. Louis og den øvrige del af Missouri-delstaten.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til St. Louis lufthavn, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve St. Louis og Missouri-delstaten i dit helt eget tempo.

St. Louis Lufthavn

Terminal 1 i St. Louis Lufthavn. Foto-kredit: SymphonicPoet. Oploadet under licensen CC BY-SA 4.0.

Information om St. Louis lufthavn

St. Louis Lufthavn bærer det officielle navn St. Louis Lambert International Airport (men kaldes ofte bare Lambert eller Lambert Field i folkemunde) og har lufthavnskoden STL. Lufthavnen ligger på adressen 10701 Lambert International Blvd, St. Louis, MO 63145, ca. 20 kilometer nordvest for St. Louis´bycentrum (ca. 20-30 minutters kørsel i lejebil, afhængigt af trafikken). Både busser og tog mellem lufthavnen og St. Louis lufthavn er tilgængelige. Der er mange biludlejningsselskaber til stede i lufthavnen, herunder Avis (der befinder sig i terminal 1), Budget,  Hertz og Alamo.

Over 15,5 millioner passagerer benytter lufthavnen i St. Louis hvert år, hvilket gør den til den største og travleste lufthavn i staten Missouri. Lufthavnen har både indenlandske og interantionale flyvninger, men i skrivende stund er langt de fleste flyvninger fra St. Louis lufthavn indenlandske. Lufthavnen har to terminaler, der er forbundet med lufthavnsbussen. De internationale flyvninger foregår fra terminal 2, fra hvis nederste del der tilbydes kunde-service og kunde-faciliteter for passagererne.

St. Louis lufthavn har et godt udvalg af caféer, restauranter og barer. Der er nogle butikker i lufthavnen, men ikke skattefri. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, bank, posthus, et forretningscenter og massage. Det er et godt udvalg af hoteller nær lufthavnen, hvoraf det nærmeste er St. Louis Airport Marriott.

De mest aktive flyselskaber i lufthavnen er Southwest Airlines (ca.60% af alle lufthavnens flyaktiviteter ), American Airlines (ca. 10% af alle lufthavnens flyaktiviteter og Delta Airlines (ca. 7,5 %) af alle lufthavnens flyaktiviteter).

Billeje i St. Louis Lufthavn

Der er flere store internationalt kendte biludljeningsfirmaer tilstede i St. Louis Lufthavn, herunder herunder Avis (der befinder sig i terminal 1), Budget,  Hertz og Alamo. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i lufthavnen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i St. Louis og Missouri-delstaten. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i St. Louis Lufthavn online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den amerikanske storby.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i St. Louis Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Steder du kan opleve med biludlejning fra St. Louis Lufthavn

Der findes mange interessante og seværdige steder i St. Louis, Missouri-delstaten og den øvrige del af det centrale-østlige USA, som du kan opleve med en lejebil fra St. Louis Lufthavn

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra St. Louis Lufthavn, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af lufthavnen.

  • St. Louis (ca. 20 km)
  • Jefferson City (ca. 190 km)
  • Mark Twain National Forest (ca. 124 km)
  • Columbia (ca. 178 km)
  • Jacksonville i nabostaten Illinois (ca. 153  km)

Nyttige links

Besøg den hjemmesiden for turisme i Missouri her.

Find den billigste lejebil i St. Louis lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her