Billeje i North Dakota

Theodore Roosevelt National Park, North Dakota

Besøg for eksempel Theodore Roosevelt National Park med billeje i North Dakota. Foto: Michael Oswald (Wikipedia)

Planlægger du en rejse til North Dakota? Så brug søgemaskinen her på Billeje.info til at finde den billigste lejebil i North Dakota. Her kan du nemt finde billejepriser og ledige lejebiler i alle North Dakota’s byer og lufthavne.

Skandinaviske rødder

North Dakota er den mest landlige stat i USA, hvor mere end 90 procent af landarealet udgøres af landbrugsjord. Mange af indbyggerne og farmerne i North Dakota er efterkommere af skandinaviske og tyske indvandrere, som valgte at slå sig ned her i det nordligste USA. Befolkningens størrelse på knap 700.000 har ikke ændret sig nævneværdigt i adskillige år, men til gengæld er der sket et stort skifte i fordelingen mellem by og land, således at en sjettedel af indbyggerne i dag bor i Fargo, statens største by.

Oplev North Dakota med billeje

I forhold til resten af USA modtager North Dakota kun få turister. Det skyldes nok til dels statens fjerne beliggenhed med grænse op til Canada og manglen på større kendte byer. Men vælger du at udforske North Dakota med billeje, vil du opdage at North Dakota er et godt eksempel på, at der ofte venter masser af spændende oplevelser uden for turismens alfarvej.

I North Dakota er der for eksempel gode muligheder for aktiviteter i det fri året rundt. Du kan for eksempel give dig i kast med vandring, cykling, fiskeri, langrend og meget mere. Har du din egen lejebil i North Dakota er det nemt at komme rundt til de forskellige seværdigheder og aktiviteter, ligesom du har friheden til blot at nyde de smukke landskaber på en køretur gennem North Dakota’s varierede natur.

Mange vælge for eksempel at benytte billeje i North Dakota til at besøge Theodore Roosevelt National Park i den vestlige del af staten. Her findes adskillige smukke ruter, som kan tilbagelægges i bil, ligesom der også her er et væld af muligheder for at opleve dyre- og plantelivet til fods eller eventuelt fra hesteryg. Her lever blandt andet Nordamerikas største landpattedyr, bisonen, som før europæerne kom til Amerika fandtes i millionvis på prærien.

Du kan læse mere om seværdigheder og attraktioner i North Dakota på statens officielle turisthjemmeside her.

Biludlejning i North Dakota

Ankommer du med fly til North Dakota, er den letteste måde at komme videre på med billeje. Ligesom i resten af USA er bilen i langt de fleste henseender langt at foretrække frem for offentlig transport, som ikke er nær så vidtforgrenet, som vi er vant til fra Danmark. Ankommer du for eksempel med fly til lufthavnen ved Grand Forks, anbefaler vi, at du bestiller billeje på forhånd. Så er du sikker på, at der står en lejebil klar til dig ved ankomst.

Benyt søgemaskinen her på Billeje.info, som finder billig billeje i North Dakota ved at sammenligne priser fra en lang række biludlejningsfirmaer.

Find den billigste lejebil i North Dakota Find Billeje her --> Sammenlign priser her