Billeje Fargo

Bestil din billeje i Fargo i delstaten North Dakota med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i delstaten North Dakota og det nordlige USA.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Fargo, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Fargo, North Dakota og det nordlige USA i dit helt eget tempo

Fargo

Fargo. Foto-kredit: formulanone. Oploadet under licensen CC BY-SA 2.0.

Information om Fargo

Fargo ligger på den vestlige bred af Red River of the North i den østlige del af delstaten North Dakota. Med omkring 105,000 indbyggere er det den største by i North Dakota, men ikke blandt de 230 største byer i USA. Byen, der er opkaldt efter direktøren for tog-selskabet Northern Pacific Railway i slutningen af 1800-tallet, er blandt andet kendt for sin uddannelses- og sundhedssektor, sit – efter byens størrelse – rige kulturliv og sin industri.

Blandt byens seværdigheder er blandt andre Fargo Theatre, Fargo Marathon, Fargo Air Museum, Red River Zoo, Fargodome, Thunder Road Amusement Park, Roger Maris Museum, Sts. Anne & Joachim Catholic Church, Plains Art Museum, The Children’s Museum at Yunker Farm, The Fargo Moorhead Symphony, North Dakota Horse Park m.fl.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Fargo

Der er i skrivende stund flere store internationalt kendte biludlejningsfirmaer tilstede i Fargo, såsom Budget og Hertz. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i byen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Fargo og delstaten North Dakota. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Fargo online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Fargo, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Nærmeste lufthavn

Den nærmeste store lufthavn er Hector International Airport med lufthavnskoden FAR, der liger omkring km fra byen. Lufthavnen har ikke internationale flyvninger i skrivende stund, men til gengæld har den flyvninger til flere af de største amerikanske lufthavne.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Fargo

Der findes mange interessante og seværdige steder i det centrale-nordlige USA, som du kan opleve med en lejebil fra Fargo, foruden naturligvis Fargo selv, der byder på masser af interessante kulturelle og historiske seværdigheder.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Fargo, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af byen.

  • Sheyenne National Grassland (ca. 96 km)
  • Fergus Falls, Minnesota (ca. 96 km)
  • Grand Forks (ca. 130 km)
  • Jamestown (ca. 157 km)
  • Bismarck (ca. 315 km)

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Fargo her.

Find den billigste lejebil i Fargo Find Billeje her --> Sammenlign priser her