Billeje Bismarck

Bestil din billeje i Bismarck i North Dakota med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Bismarck og North Dakota.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Bismarck, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Bismarck og North Dakota i dit helt eget tempo.

Bilferie

Find billig billeje i Bismarck

Generelt om Bismarck

Bismarck ligger i Burleigh County på den østlige bred af Missouri River i den sydlige-centrale del af delstaten North Dakota. Byen er – med sine omkring 61,000 indbyggere – den andenstørste by i North Dakota og samtidig delstatens hovedstad. Byen, der blev grundlagt i 1872, er kendt for sin veludviklede sundhedssektor og for at være det økonomiske centrum i den sydligt-centrale del af North Dakota.

Blandt de største seværdigheder i Bismarck er North Dakota Heritage Center, State Capitol Building, Missouri River, McDowell Dam Nature Park, The Dakota Zoo, Grand 15 Theatres, Gateway to Science, Buckstop Junction, Belle Mehus Auditorium, Camp Hancock State Historic Site, Bismarck Civic Center, Former Governor’s Mansion m.fl.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Bismarck

Der er pt flere store internationalt kendte biludljeningsfirmaer tilstede i Bismarck, såsom Enterprise, Hertz og Avis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i byen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Bismarck og North Dakota. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Bismarck online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Bismarck, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Nærmeste lufthavn

Den nærmeste lufthavn er Bismarck Municipal Airport med lufthavnskoden BIS, der ligger omkring 6,5 kilometer fra byen Bismarck og som har flyvninger til en række store amerikanske lufthavne. Hvis du flyver fra Danmark, skal du mellemlande i en af disse større lufthavne.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Bismarck

Der findes mange interessante og seværdige steder i North Dakota, som du kan opleve med en lejebil fra Bismarck, foruden naturligvis Bismarck selv, der byder på masser af store kulturelle og historiske seværdigheder.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Bismarck, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af byen.

  • New Salem (ca. 52 km)
  • Washburn (ca. 64 km)
  • Cannon Ball (ca. 73 km)
  • Jamestown (ca. 164 km)
  • Dickinson (ca. 154 km)

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Bismarck her.

Find den billigste lejebil i Bismarck Find Billeje her --> Sammenlign priser her