Billeje i Montana

Velkommen til information og gode råd om billeje i staten Montana, USA.

Montana

Montana ligger i den nordvestlige del af USA og er arealmæssigt den fjerdestørste stat i landet, med et areal på 381,154 kvadratkilometermens den befolkningsmæssigt tilhører de mindst befolkede af USA´s 50 stater med omkring 1,015,165 indbyggere. Navnet på staten stammer fra det spanske ord “montaña”, der betyder bjerg, og navnet er en reference til det navn, som tidlige spanske opdagelsesrejsende i området gav til denne del af USA, nemlig “Montaña del Norte” (Nordens bjerge), som skyldtes de mere end 100 bjergkæder, der er i staten, herunder den berømte bjergkæde Rocky Mountains.

Bjerge i Montana. Lej bil på Billeje.info

Oplev de smukke bjerglandskaber med billeje i Montana. Foto: theilr

Økonomisk er staten præget af en stor landbrugssektor, især kornproduktion og dyrehold, foruden minedrift, kul-, gas- og olieudvinding. I de senere år er turisme-sektoren vokset markant, idet den spektakulære natur, med attraktioner såsom Glacier National Park og den verdensberømte nationalpark Yellowstone National Park, tiltrækker mange tusinde besøgende hvert år.

Infrastruktur

Montana har en fin infrastruktur, der gør det let at bevæge sig rundt i en lejebil. En række store veje passerer gennem dele af staten, såsom Interstate 90 og Interstate 94, der forbinder den østlige del af staten med den vestlige;  U.S. Route 2 and 12 og Montana Highway 200 krydser også hele staten fra øst til vest.

Den eneste interstatslige motorvej, der forbinder statens nordlige dele med dens sydlige dele er Interstate 15, men også  U.S. Route nr. 87, 89, 93 og 191 forbinder i en vis udstrækning nord med syd.

Lufthavne

Det mest benyttede lufthavn i Montana er Bozeman Yellowstone International Airport, der med sine 884.000 passagerer om året lige akkurat (ifølge tal i 2013) overgår en anden af statens meget benyttede lufthavne, Billings Logan International Airport, i antallet af årlige passagerer. Ingen af de to lufthavne har flyvninger til Europa, og dermed til Danmark.

Begge har dog – på sæson-basis – flyvninger til Los Angeles International Airport, hvorfra der (anno marts 2014) er flyvninger til København.

Billigste billeje i Montana

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Montana blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Find den billigste lejebil i Montana Find Billeje her --> Sammenlign priser her