Billeje Billings

Velkommen til information og gode råd om billeje i Billings i delstaten Montana i USA. Foruden at få gode tips og råd til din leje af bil i Billings kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber.

God fornøjelse og god rejse!

Generelt om Billings

Byen Billings ligger i Yellowstone County i delstaten Montana i den nordligste del af USA. Med omkring 104,170 indbyggere er Billings den største by i Montana. Byen er blandt andet kendt for at være et gammelt handelscenter i det nordvestlige USA siden dens grundlæggelse som stationsby i 1882.

Endnu idag er byen et af Nordamerikas største handelscenter, hvilket har gjort byen til én af de hurtigst voksende byer i USA. I kølvandet på denne position tiltrækker Billings hvert år en lang række konferencer, koncerter, sports-begivenheder og turister – og byen er den stat i det nordvestlige USA, der har flest hoteller i forhold til indbyggerantal.

Blandt de største seværdigheder i byen er DanWalt Gardens, The Moss Mansion, Alberta Bair Theater for the Performing Arts, Yellowstone Art Museum, Bitter Creek Outfitters, Yellowstone County Museum, The Rimrocks, Pictograph Cave State Park, Western Heritage Center, Pryor Mountains, Riverfront Park, ZooMontana, Sunrise Studio & Art Gallery, Pioneer Park, Lake Elmo State Park, Town & Country Lanes and Lounge m.fl.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Billings

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Billings blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Find den billigste lejebil i Billings Find Billeje her --> Sammenlign priser her