Kalispell Lufthavn

Kalispell er en fantastisk destination i Minnesota, hvor udendørslivet er i centrum sammen med en række spændende naturoplevelser og historiske seværdigheder, der alle nemt nås med en lejet bil.

Glacier National Park ligger ikke langt fra Kalispell. Foto: Ken Thomas

Når man ankommer til Kalispell via Kalispell International Airport, så er det nemt at få fat i en billig lejebil via et af de mange biludlejningsfirmaer som findes i Kalispell lufthavn.

I lufthavnen finder man Auto Europe, Argus, Carhire 3000, Avis, Budget, Enterprise, Hertz, National og Rocky Mountain Transportation. Et af disse biludlejningsfirmaer kan nemt have en billig udlejningsbil klar til når du lander i lufthavnen, hvis du på forhånd har bestilt den gennem Billeje.info.

Kalispells natur med billeje

Kalispell er en god destination, hvis man er interesseret i udendørs aktiviteter, og der findes mange smukke parker samt en nationalpark i skoven; The National Flathead Forest, hvor du virkelig kan komme i nærkontakt med naturen.

Besøger man Woodland Park, kan man opleve en fascinerende blomsterhave fyldt med roser. Man kan også nyde udendørsaktiviteter som for eksempel svømning, og i vintermånederne er der også gode muligheder for at stå på ski på de mange bjergskråninger.

Søerne omkring området er et perfekt område til afslapning midt i naturens skønhed. Der findes smukke stier, som er oplagte til ridning eller cykelture, eller måske bare en vandretur til fods i de naturskønne omgivelser.

Find den billigste lejebil i Kalispell Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her