Billeje i Iowa

Traditionel lade i Iowa, hvor landbrug er det vigtigste erhverv. Kilde: Carl Wycoff

Vil du på eventyr ind i hjertet af USA og udforske det mangfoldige midvesten er billeje i Iowa måden at gøre det på. Biludlejning i Iowa lægger hele midvesten for dine hjul med gode vejforbindelser til de andre stater hele vejen rundt. Du behøver blot at indtaste Iowa i feltet Afhentningssted i søgemaskinen ovenfor og søgemaskinen vil da automatisk finde de bedste tilbud i Iowa til dig.

USA’s Heartland

Billeje i Iowa åbner hele det amerikanske midvesten – også kaldet USA’s Heartland – op for dig. Iowas landskab er frodigt og varieret og en stor del af USA’s landbrugsvarer produceres her. Der er ikke mange større byer i Iowa – den største er faktisk Des Moines, der kun lige runder en halv million, hvis man tager oplandet med – og derfor er billeje i Iowa en stor fordel, da det mest er “ude på landet”, der er noget at se.

Interessant historie

Iowa har en interessant historie og med billeje har du mulighed for at komme rundt og se nogle af de mange historiske landemærker, der vedrører tiden omkring koloniseringen af Nordamerika. Navnet Iowa er oprindeligt afledt af navnet på en af de indianerstammer, der boede i området for nogle hundrede år siden.

Lufthavne

Her finder du en liste over alle lufthavne i staten. Du kan også se lufthavnskoder som du kan benytte i søgemaskinen når du skal sammenligne priser og ledige lejebiler i USA:

  • Burlington Burlington Airport BRL
  • Cedar Rapids Cedar Rapids Airport CID
  • Des Moines Des Moines Airport DSM
  • Dubuque Dubuque Municipal Airport DBQ
  • Fort Dodge Fort Dodge Airport FOD
  • Iowa City Iowa City Municipal Airport IOW
  • Mason City Mason City Airport MCW
  • Sioux City Sioux Gateway Airport SUX
  • Waterloo Waterloo Airport ALO

Biludlejning i Iowa

Med biludlejning i Iowa får du også mulighed for at se Mississippi-floden, der løber langs statens grænse mod øst. Det kuperede landskab opleves bedst i en lejebil, da den offentlige transport er til at overse, og i en lejebil kan du nyde turen i dit eget tempo uden at skulle tage hensyn til køreplaner eller lade dig begrænse i din færden som følge af få afgange.

Find den billigste lejebil i Iowa Find Billeje her --> Sammenlign priser her