Billeje i Cedar Rapids Lufthavn

Bestil billeje i Cedar Rapids Lufthavn og tag på opdagelse i den amerikanske midvest. Med en lejebil har du friheden til i eget tempo at udforske USA’s “Heartland”, der kulturelt adskiller sig markant fra de internationale metropoler nær kysterne. Det er nemt at bestille biludlejning i Cedar Rapids Lufthavn i søgemaskinen her på Billeje.info

Cedar Rapis centrum
Du er hurtigt inde i centrum af Cedar Rapids med en lejebil. Foto: trebomb, CC BY 2.0

Praktisk info

Cedar Rapids Lufthavn, der officielt hedder Eastern Iowa Airport (lufthavnskode CID), ligger på Wright Brothers Boulevard i den sydlige del af Cedar Rapids, Iowas næststørste by. Den præcise adresse er 2121 Arthur Collins Pkwy SW, Cedar Rapids, IA 52404, USA. Det er blot omkring 3 kilometer fra Interstate 380 Highway (I-380), der giver hurtig adgang til byen.

Cedar Rapids Lufthavn, der har to landingsbaner, er en indenrigslufthavn. Den håndfuld flyselskaber, som aktuelt benytter lufthavnen, fragter årligt lidt over 1 millioner passagerer. Tidligere var der kun forbindelser til andre regionale lufthavne, men nu til dags kan du også flyve fra Cedar Rapids Lufthavn til for eksempel Los Angeles, Las Vegas og Orlando.

Lufthavnen har et begrænset udvalg af spisesteder og butikker. Andre services i Cedar Rapids Lufthan inkluderer hæveautomat, trådløst internet og business center, ligesom der er tilknyttet hoteller til lufthavnen. Har du brug for en lejebil, har blandt andet Avis, Europcar, Hertz og Enterprise kontorer i lufthavnsterminalen.

Oplev Midtvesten med biludlejning i Cedar Rapids Lufthavn

Det er nemt at finde en lejebil i Cedar Rapids Lufthavn, når du bruger søgemaskinen her på Billeje.info. Du skal blot angive, hvornår du har brug for billeje. Så søges der efter de billigste priser fra de forskellige udlejere på én gang. I søgeresultatet, der præsenteres i form af en overskuelig liste, kan du hurtigt finde det bedste tilbud på netop den type lejebil, du har brug for.

Bestiller du billeje i Cedar Rapids Lufthavn, kan du på under et kvarter køre ind til byen. Takket være beliggenheden nær Interstate 380 Highway kan du dog også nemt køre videre til for eksempel Iowa City i modsat retning. Der er selvfølgelig meget andet, du kan opleve med billeje end de største byer i Iowa. Cedar Rapids Lufthavn er for eksempel også et ideelt udgangspunkt for at følge nogle af regionens mange turistruter, de såkaldte “Byways”. Disse er netop beregnet til dig, der har en lejebil til rådighed og vil opleve “det ægte USA”.

Følger du for eksempel Lincoln Highway Heritage Byway, vil du også komme gennem en stribe af statens mindste byer, hvor det næsten kan virke som om tiden har stået stille de seneste årtier. Følger du Grant Wood Scenic Byway op mod Mississippi-floden kan du tilsvarende se nogle af områdets smukkeste landskaber med bølgende bakker, skove og floder. Har du en lejebil, er det oplagt at overnatte på nogle af områdets små hyggelige Bed & Breakfast.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære destinationer i nærheden

  • Cedar Rapids
  • Iowa City
  • Desmos
  • Waterloo

Praktiske links

Lufthavnens egen hjemmeside
Det lokale turistkontor

Find den billigste lejebil i Cedar Rapids Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her