Billeje i Des Moines Lufthavn

Hvorfor skal du leje en bil i Des Moines Lufthavn? Hvis du ønsker at opleve den amerikanske midtvest, er Des Moines Lufthavn i Iowa et godt udgangspunkt. Ikke alene har Des Moines i sig selv en rig kulturarv, men med billig billeje har du også mange andre spændende byer og attraktioner inden for din rækkevidde.

Des Moines skyline. Foto: BarbaraLN, CC BY-SA 2.0

Lufthavnen

Des Moines Lufthavn ligger omkring 8 kilometer sydvest for centrum af Des Moines, der er den største by og hovedstad i staten Iowa. Selvom lufthavnen, der officielt hedder Des Moines International Airport (DSM), er en forholdvis lille lufthavn med blot en enkelt terminal, er den en vigtig indgangsport til Iowa. De senere år har et øget udbud af lavprisflyselskaber desuden givet en pæn vækst, så den i skrivende stund årligt benyttes af omkring 2,8 millioner rejsende.

Aktuelt tilbydes der ingen internationale ruter fra Des Moines Lufthavn, men til gengæld er der gode forbindelser til resten af USA. Med en mellemlanding i for eksempel LaGuardia Airport ved New York eller Hartsfield-Jackson International Airport ved Atlanta, kan du derfor som regel nemt finde en forbindelse til Des Moines Lufthavn fra Skandinavien.

Nok har Des Moines Lufthavn en ret beskeden størrelse, men du finder alligevel alle de nødvendige faciliteter her såsom spisesteder og butikker. Derudover er et godt udvalg af biludlejningsselskaber repræsenteret i lufthavnen. Udlejere som Alamo, Avis, Enterprise og National har således skranker ved bagageudleveringen.

Bestil biludlejning i Des Moines Lufthavn

Selvom der er er adskillige biludlejningsselskaber at vælge mellem, er det en god ide at booke sin billeje i Des Moines Lufthavn online. Møder du blot op ved skranken i lufthavnen uden en reservation, kan du ikke være sikker på, at du kan få en lejebil i den ønskede størrelse.

Bruger du søgemaskinen her på Billeje.info, som stilles til rådighed af CatTrawler, kan du både sammenligne priser på billeje i Des Moines Lufthavn og lave din bestilling. Du kan altså sammenligne priser fra alle udlejere i lufthavn på én gang, i stedet for at skulle søge på udlejernes egne hjemmesider.

Lej en bil i Des Moines Lufthavn

I hverdagene kan du tage en bus fra lufthavnen ind til selve Des Moines, som ikke blot er statens største by, men også er kendt for at have et rigt kulturliv. Her kan du ofte opleve jazzkoncerter, operaer og teaterforestillinger. Hvis du ønsker at se Broadwayforestillinger, som også de fleste amerikanere ønsker at opleve, så kan man besøge Civic Center of Greater Des Moines.

Den nemmeste måde at udforske Des Moines og ikke mindst resten af Midtvesten er med billeje. Som det generelt gælder i USA, er infrastrukturen god, når du er i bil. Hvor den offentlige transport kan være mangelfuld, er der stort set ingen steder, du ikke kan nå med en lejebil. Vil du have mest muligt ud af din tid i USA, bør du derfor reservere billeje i god tid hjemmefra.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære destinationer indenfor rækkevidde

Afstandene i USA er større end vi er vant til herhjemme, men i bil kan du alligevel nå omkring til adskillige af områdets interessante byer og seværdigheder i løbet af én dag. Vil du bruge Des Moines som udgangspunkt for en roadtrip i USA, kan du udnytte, at det normalt er muligt at aflevere din lejebil et andet sted.

  • De overdækkede broer i Madison County
  • Iowa City
  • Cedar Rapids

Du kan læse meget mere om Des Moines på byens officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Des Moines Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her