Billeje i Minnesota

Find den billigste billeje i Minnesota via søgemaskinen foroven, der sammenligner alle ledige lejebiler og priser i staten Minnesota og andre steder i USA.

USA´s næstnordligste stat

Minnesota er USA´s næstnordligste delstat, efter Alaska, med grænse op imod Canada. Staten har fået kælenavnet “The “Land of 10,000 Lakes”, da der her finds næsten 12.000 søer. Navnet Minnesota stammer fra Sioux-indianerenes sprog, og betyder “uklart vand”. Hvis du på din tur med billeje rundt i Minnesota møder mange skandinavisk udseende personer, er det ikke så underligt. Det anslåes således, at 1,5 af de 5,3 mio. indbyggere i Minnesota nedstammer fra indvandrere fra Danmark, Finland, Norge og Sverige, som kom i store tal til Minnesota i 1860erne.

Bison. Lej bil på Billeje.info

Den amerikanske bison som engang fandtes i stort tal på prærien i Minnesota. Foto: Michael from Minnesota

Minnesota har mange attraktioner lige fra historiske mindesmærker og museer til enestående muligheder for friluftsliv. Du kan for eksempel benytte billeje i Minnesota til at besøge op til 5.000 år gamle helleristninger udført af de første mennesker, der kom til Minnesota. For naturelskere findes desuden masser af muligheder for at opleve naturen på et vidt netværk af vandre- og cykelstier, i statsskove og nationalparker. Besøger du Minnesota om vinteren er der ligeledes rig mulighed for at prøve kræfter med snescootere på de over 20.000 miles spor, eller eventuelt nyde roen med isfiskeri og langrend.

Er du mere til byliv, kan du benytte din lejebil til at besøge The Twin Cities, som er Minneapolis og nabobyen St. Paul, der sammen udgør statens største byområde med over 3 mio. indbyggere. Byen har et rigt kulturliv med mange teater, musik og comedy-events samt ikke mindst en behagelig atmosfære, man straks føler sig hjemme i.

Har du en spillefugl gemt i dig, har Minnesota desuden 18 indianske kasinoer, hvor du samtidig ofte kan spille golf og se koncerter med store entertainere.

Biludlejning i Minnesota

Flyver du til Minnesota, er det oplagt at bestille din lejebil med afhentning i lufthavnen. Men du har naturligvis også mulighed for at bestille billeje med afhentning i for eksempel Minneapolis. Med billeje kommer du nemt omkring i Minnesota, og kan udforske både byerne samt de mange skønne naturområder i løbet af din tid i Minnesota. Benyt billeje-søgemaskinen her på Billeje.info til at finde din lejebil i Minnesota. Du skal blot vælge, hvor du ønsker at afhente lejebilen og hvornår, så finder vi priser på billeje fra både store og små biludlejningsfirmaer i Minnesota, så du let kan vælge den bil, der passer til dine behov.

Find den billigste lejebil i Minnesota Find Billeje her --> Sammenlign priser her