Minneapolis Lufthavn

Find den billigste billeje i Minneapolis Lufthavn via søgemaskinen her på Billeje.info, der gør det nemt at sammenligne priser og ledige lejebiler fra de mange forskellige udlejere i lufthavnen. Med en en bil giver Minneapolis Lufthavn dig et godt udgangspunkt for at besøge Twin Cities og resten af Upper Midwest.

Du kommer let ind til Minneapolis med billeje.
Du kommer let ind til Minneapolis med billeje. Foto: James Cadwell, CC BY-SA 2.0

Lufthavnen

Minneapolis Saint Paul International Airport, som har lufthavns kode MSP, ligger kun cirka kilometer syd for centrum af både Minneapolis og Saint Paul. Lufthavnen ligger ved forstæderne Bloomington, Eagan, Mendota Heights og Richfield med udsigt mod downtown Minneapolis mod nord og Fort Snelling State Park mod syd.

Lufthavnen byder på godt 160 direkte ruter til destinationer i USA og udlandet. En del af lufthavnsområdet benyttes af det amerikanske luftvåben, Air Force Reserve Command og Air National Guard. Den civile del af Minneapolis Lufthavn benyttes årligt af omkring 38 millioner rejsende, hvilket gør lufthavnen til den 17. største i landet og den største i staten Minnesota samt i regionen, der kaldes for Upper Midwest.

Minneapolis Lufthavn består fire landingsbaner og to terminaler – Terminal 1-Lindbergh og Terminal 2-Humphrey – som er indbyrdes forbundet af en letbane. I terminalerne finder du et godt udvalg af butikker med alt fra chokolade mode og sportsudstyr. Udvalget af caféer, barer og restauranter er også godt. Andre faciliteter inkluderer WiFi, massage, skønhedssalon, legerum for børn, baby og familieværelser og konferencelokaler. Har du en meget sen eller tidlig flyforbindelse, er der flere hoteller i nærheden af lufthavnen.

Der er både busser og tog mellem lufthavnen og Minneapolis, samt til andre byer i området. I USA vil man dog hurtigt opdage, at det er en fordel at have en bil tilrådighed. Især hvis du ikke blot skal ophold dig i bymidten, men også gerne vil kunne komme nemt omkring i et større område. Derfor kan anbefales at leje en bil allerede i lufthavnen, hvor blandt andet Alamo, Avis, Dollar, Budobtain, Holidaycars, Enterprise, Hertz biludlejning, SIXT, Budget car hire og National er tilstede.

Bestil biludlejning i Minneapolis Lufthavn

De mere end 38 millioner passagerer betyder, at Minneapolis Lufthavn hører til blandt de store lufthavne i USA – også når det gælder antallet af personer, der bestiller billig billeje. Alle biludlejningsselskaberne har skranker i begge terminaler. I Terminal 1-Lindbergh finder du dem på 2. og 3. etage mellem Blue og Red parkeringsramperne. I Terminal 2-Humphrey finder du dem i Ground Transport Center i stueetagen af Purple Ramp lige overfor terminalbygningen.

Trods det brede udvalg af biludlejere i lufthavnen, bør du bestille biludlejning i Minneapolis Lufthavn online. Det kan hurtigt gøre i den anerkendte CarTrawler-søgemaskine, som du finder øverst her på siden. Du skal her blot angive den ønskede lejeperiode for at få en oversigt over den billigste billeje fra de forskellige udlejere, der betjener i lufthavnen

Nemt videre med en lejebil fra Minneapolis Lufthavn

Når du har fået udleveret din lejebil, er det nemt at komme videre fra Minneapolis Lufthavn. Lufthavnen ligger således lige ved Minnesota State Highway 5, ligesom der er flere andre store highways løber forbi lufthavnen. Det er generelt nemt at køre bil i USA, hvor infrastrukturen i høj grad er lagt an på privatbillisme. Især hvis du ønsker at bevæge dig lidt væk fra alfarvej, vil det ofte næsten være umuligt med offentlig transport.

Du har altså med billeje et godt udgangspunkt for at besøge ‘Twin Cities’ eller en af de mange andre spændende destinationer i regionen. Vil du have lidt afveksling fra storbylivet, tager det for eksempel mindre end en time at køre til det naturskønne Taylors Falls. Ligeledes ligger der adskillige mindre, charmerende byer inden for kort rækkevidde af Minneapolis såsom Red Wing, Alexandria og New Ulm.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære destinationer

  • Minneapolis
  • Taylors Falls
  • Stillwater
  • Alexandria

Nyttige links

Lufthavnens egen hjemmeside

Find den billigste lejebil i Minneapolis Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her