Billeje Saint Paul

Velkommen til information og gode råd om billeje i Saint Paul i delstaten Minnesota i USA. Foruden at få gode tips og råd til din leje af bil i Saint Paul kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelt om Saint Paul

Saint Paul ligger – delvist – på Mississippi-flodens østlige bred  i Ramsey County i den sydøstlige del af delstaten Minnesota (i den nordlige/centrale del af USA). Byen er – med sine omkring  294,873 indbyggere – den andenstørste by i Minnesota (efter Minneapolis) og delstatens hovedstad.

Ideen til navnet på byen stammer fra den katolske præst Lucien Galtier, der ikke bare var områdets første katolske præst, men også stod bag det første katolske kapel i den daværende region. I disse tider var byen kendt som et vigtigt handels- og transportcenter i den nordlige-centrale del af USA.

Idag er byen blandt andet kendt for at huse det kendte Science Museum of Minnesota,  Xcel Energy Center,  og ice-hockey-holdet Minnesota Wild. Med blandt andre det store kemiske produkt-firma Ecolap i spidsen er byen også ét af det Øvre Midtvestens forretningsmæssige og handelsmæssige centre.

På det kulturelle område er byen blandt andet kendt for at være den berømte amerikanske forfatter F. Scott Fitzgeralds fødested; Fitzgerald, der er kendt for bøger som Tales of the Jazz Age,  The Great Gatsby, The Love of the Last Tycoon m.fl.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Saint Paul

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Saint Paul blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

 

Find den billigste lejebil i Saint Paul Find Billeje her --> Sammenlign priser her