Billeje i Michigan

Michigan

Michigan er en stat, der både byder på unik natur og en helt speciel historie. Vil du nå at opleve det hele, bør du overveje billeje i Michigan. Med søgemaskinen på Billeje.info finder du nemt den billigste biludlejning i Michigan – og det tager dig ikke mange minutter at reservere din lejebil.

Lej en bil i Michigan, så du også kan opleve de landlige områder. Foto: Chris Collins, CC BY-SA 2.0

The Great Lakes State

Staten Michigan ligger ved De Store Søer (The Great Lakes) i USA’s midtvest. Staten, der har omkring 10 millioner indbyggere, var tidligere kendt for en stor bilproduktion. De tre hæderkronede bilproducenter Ford, General Motors og Chrysler, der lokalt er kendt som The Big Three, stod sammen med utallige underleverandører således for en stor del af arbejdspladserne i staten. Bilindustriens storhedstid i staten er ovre, men Michigan er ikke desto mindre fortsat USA’s største bilproducent.

Michigan er den eneste stat i USA, som betår af to halvøer, Upper og Lower Peninsula. De to halvøer, som adskilles af Mackinacstrædet mellem Lake Michigan og Lake Huron, er forbundet af en bro. Beliggenheden ved de store søer har skabt grobund for en omfattende turisme, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved, at Michigan har flere offentlige golfbaner end nogen anden stat i USA. Ligeledes har den rekorden for registrerede lystbåde.

Billeje i Michigan giver dig de bedste muligheder for at opleve denne pragtfulde stat. Med billeje i Michigan åbner sig en indbydende natur og en stat med en helt enestående historie op gennem industrialiseringen.

Michigan er delt op i to adskilte landområder, med billeje i Michigan er det dog muligt at køre fra den ene til den anden, man skal “bare” krydse tre andre stater på vejen. Ellers er det også muligt at få bilen med en færge.

Biludlejning i Michigan

Biludlejning i Michigan er helt oplagt – og man får mere for pengene her end de fleste andre steder. Måske fordi det var her i Michigan, at bilindustrien startede med Fords bilfabrikker for mere end 100 år siden.

Med biludlejning i Michigan har du naturligvis også mulighed for at besøge Detroit, der er statens klart største by. Er man interesseret i biler er byen ikke til at komme uden om. Byerne Gran Rapids og Lansing er også besøg værd – sidstnævnte er Michigans hovedstad.

Du kan læse mere om Michigan på statens officielle hjemmesider her og her.