Billeje i Michigan

Michigan er en stat, der både byder på unik natur og en helt speciel historie. Vil du nå at opleve det hele, bør du overveje billeje i Michigan. Med søgemaskinen på Billeje.info finder du nemt den billigste biludlejning i Michigan – og det tager dig ikke mange minutter at reservere din lejebil.

De to halvøer er forbundet af den godt 8 kilometer lange Mackinac Bridge. Foto: Eric W, CC BY 2.0

The Great Lakes State

Staten Michigan er omgivet af fire af de fem store søer (The Great Lakes) i USA’s midtvest – Lake Superior, Michigan, Huron og Erie. På land er staten, der har omkring 10 millioner indbyggere, især kendt for en stor bilproduktion. De tre hæderkronede bilproducenter Ford, General Motors og Chrysler, der lokalt er kendt som The Big Three, stod sammen med utallige underleverandører således især tidligere for en stor del af arbejdspladserne i staten. Bilindustriens storhedstid i staten er måske nok ovre, men Michigan er ikke desto mindre fortsat USA’s største bilproducent.

Michigan er den eneste stat i USA, som betår af to halvøer, Upper og Lower Peninsula. De to halvøer, som adskilles af Mackinacstrædet mellem Lake Michigan og Lake Huron, er forbundet af en bro. Beliggenheden ved de store søer har skabt grobund for et rigt friluftsliv, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved, at Michigan har flere offentlige golfbaner end nogen anden stat i USA. Ligeledes har staten rekorden for flest registrerede lystbåde. De mere end 100 offentlige strande og de utallige aktivitetsmuligheder på søerne er ikke overraskende en af hovedattraktionerne i Michigan.

Lejer du en bil, vil du dog opdage, at der er meget andet at opleve i Michigan end de store søer. Over halvdelen af staten er for eksempel dækkes af skov og rummer 4 nationalparker, 103 statsparker med tusindvis af kilometers cykel- og vandrestier. Har du lejet en bil, er det alt sammen inden for din rækkevidde.

Find en billig lejebil i Michigan

Det er måske ikke så overraskende, at den offentlige transport i bilstaten Michigan ikke er så finmasket. Der kører ganske vist Greyhound-busser mellem statens største byer, men vil du kunne komme ubesværet rundt, bør du leje en bil.

Det kan du gøre her på Billeje.info, hvor du med CarTrawler-søgemaskinen hurtigt kan sammenligne priser fra Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise og mange andre biludlejningsfirmaer. Du skal blot angive, hvor og hvornår du har brug for billeje. Så søges der automatisk efter de billigste lejebiler fra de forskellige udlejere, og resultatet præsenteres i en overskuelig liste.

Biludlejning i Michigan

Billeje i Michigan giver dig de bedste muligheder for at opleve denne pragtfulde stat. Med billeje i Michigan åbner der sig udover chancen for at udforske den indbydende natur også rig mulighed at besøge de mange andre attraktioner, der strækker sig lige fra interessante museer til familievenlige forlystelsesparker.

Biludlejning er med andre ord det helt oplagte valg for dig, som vil have mest muligt ud af din tid i Michigan. Du får desuden meget lejebil for pengene. Måske fordi det var her i Michigan, at bilindustrien startede med Fords bilfabrikker for mere end 100 år siden.

Med biludlejning i Michigan har du naturligvis også mulighed for at besøge Detroit, der er statens ubestridt største by. Er du interesseret i biler er byen ikke til at komme uden om. Byerne Gran Rapids og Lansing er også besøg værd – sidstnævnte er Michigans hovedstad.

Lufthavne i Michigan

Du kan bestille billeje i Michigan, uanset om du ønsker at afhente din lejebil i en lufthavn eller en by.

De fleste internationale rejsende ankommer til Detroit Lufthavn, som også er statens største, men også i for eksempel Grand Rapids Lufthavn kan du booke en lejebil. Så slipper du helt for at bekymre dig om offentlig transport, men kan hurtigt komme videre i bil.

Populære destinationer

  • Detroit – the Motor City
  • Ann Arbor
  • Grand Rapids
  • Saugatuck-Douglas
  • Lansing

Nyttige links

Du kan læse mere om Michigan på statens officielle hjemmeside og hos det lokale turistkontor.

Find den billigste lejebil i Michigan Find Billeje her --> Sammenlign priser her