Billeje i Grand Rapids Lufthavn

Er man interesseret i kunst, så er der mange gode grunde til at besøge Grand Rapids. De fleste besøgende ankommer via Grand Rapids Lufthavn. Inden du rejser, bør du sørge for at bestille billig biludlejning direkte fra Grand Rapids Airport. Ved at leje en bil, kan du nemt og bekvemt opleve alt hvad man ønsker at opleve i Grand Rapids, Michigan.

Lej en bil i Grand Rapids Lufthavn, hvis du vil hurtigt ind til byen. Foto: US Embassy Canada, Public domain.

Lufthavnen

Grand Rapids Lufthavn, der officielt hedder Gerald R. Ford International Airport (GRR), ligger omkring 21 km sydøst for centrum af byen. Lufthavnen tilbyder direkte forbindelser til omkring 30 indenrigsdestinationer, hvilket gør den til Michigans næststørste lufthavn. Du kan for eksempel flyve til Grand Rapids Lufthavn fra Atlanta Lufthavn, Chicago-O’Hare og LaGuardia. Kan man acceptere en enkelt mellemlanding undervejs, er det derfor normalt ikke noget problem at finde en forbindelse hertil fra Skandinavien. Blandt flyselskaberne i lufthavnen er lavprisflyselskaber som Southwest Airlines, Allegiant Air og Frontier Airlines, hvilket betyder, at prisniveauet ofte er lavere end i de større lufthavne i regionen.

I den enlige, moderne lufthavnsterminal finder du et godt udvalg af restauranter, butikker og lounge-områder, hvor du kan slappe af inden afgang. Blandt faciliteterne i Grand Rapids Lufthavn er desuden en håndfuld biludlejningsselskaber på første etage af det nærliggende parkeringshus. Det inkluderer flere af de største udbydere af billeje i USA såsom Avis, Enterprise, Hertz og National.

Lej en bil i Grand Rapids Lufthavn

Der er en busforbindelse fra lufthavnen ind til byen, ligesom mange hoteller også tilbyder shuttle-service til deres gæster. Vil du være helt uafhængig af offentlig transport, mens du er i USA, er det bedste dog at leje en bil i Grand Rapids Lufthavn. Specielt hvis du ikke kun skal opholde dig i centrum af Gran Rapids, men også vil bruge byen som udgangspunkt for udflugter eller en længere kør-selv-ferie, er det oplagt at benytte biludlejning.

Bestil din billeje i Grand Rapids i søgemaskinen her på Billeje.info, som stilles til rådighed af CarTrawler. Du skal blot angive, hvornår du har brug for din lejebil. Så finder søgemaskinen på få sekunder de billigste lejebiler fra de forskellige udlejere i lufthavnen.

Oplev Grand Rapids med billeje

Et sted man bør se, er Gerald R. Ford Museum, som er opkaldt efter den 38. amerikanske præsident. Ikke mindst er han begravet her, men man kan også lære om mange af de resultater han opnåede i sin tid som præsident. Efter denne interessante historiske oplevelse kan man besøge Grand Rapids Art Museum, som huser mange kunstværker. Museet åbnede i 2007 og er certificeret af LEED som kunstmuseum.

Man kan også selv deltage aktivt i byens kulturliv, hvis man deltager i den årlige ArtPrize. ArtPrize fandt sted første gang i 2009, og førstepræmien er på hele $ 250.000. Denne konkurrence tiltrækker mange kunstnere til byen, ikke kun for inspiration, men også for kampen om førstepladsen. Intet besøg til Grand Rapids er dog komplet, før man har været ved Grand River. Stedet betragtes som et mindesmærke for Hopewell stammen, som var en af de tidligste amerikanske stammer i byen.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære destinationer inden for rækkevidde

Du har mange mange spændende destinationer inden for din rækkevidde, når du lejer en bil i Grand Rapids Lufthavn. Særligt en tur østpå ud til nogle af byerne ved den store Lake Michigan kan anbefales.

  • Holland (Lake Michigan)
  • Grand Haven (Lake Michigan)
  • Saugatuck
  • Chicago

Lær mere om Grand Rapids Lufthavn på dens officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Grand Rapids Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her