Detroit lufthavn

Bestil din billeje i Detroit lufthavn med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Madrid-regionen og det centrale Spanien.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Detroit lufthavn, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Detroit og delstaten Michigan i dit helt eget tempo.

Detroit lufthavn

Detroit lufthavn. Foto-kredit: Matthew Groh. Oploadet under licensen CC BY-SA 4.0.

Information om Detroit lufthavn

Detroit lufthavn bærer det officielle navn Detroit Metropolitan Wayne County Airport – men er også kendt som Detroit Metro Airport – og har lufthavnskoden DTW. Den ligger på adressen l-94 exit 198 William Rogell Drive, Detroit, MI 48242, ca. en god halv times kørsel (ca. 33 km) i bil sydøst for Detroit i delstaten Michigan.

Lufthavnen har mere end 35 millioner passagerer i lufthavnen om året og knap 400.000 flyaktiviteter, hvilket gør den til delstaten Michigans største lufthavn. Lufthavnen i Detroit er også blandt de 25 største i verden – og den vigtigste base for Spirit Airlines og (sammen med lufthavnene i New York og Atlanta) for verdens største flyselskab Delta Air Lines. Lufthavnen har tre terminaler forbundet med en shuttle-bus.

McNamara Terminal er den, der har det bedste udvalg af shopping, spise- og drikke-faciliteter, og har modtaget adskillige priser. Andre tjenester i lufthavnen inkludere et legerum for børn, baby-værelse, trådløst internet og Conference Centre. Det er i skrivende stund ikke muligt at flyve direkte fra Danmark til Detroit i USA, men du finder mange gode forbindelser med flyselskaber som Air France, BA, Lufthansa og KLM via deres baser i Europa.

Billeje i Detroit Lufthavn

Der er i skrivende stund flere store internationalt kendte biludljeningsfirmaer tilstede i Detroit lufthavn, herunder Enterprise, Avis, Hertz, Priceless og Thrifty. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i lufthavnen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Detroit og delstaten Michigan. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Detroit lufthavn online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til lufthavnen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Detroit lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Steder du kan opleve med biludlejning fra Detroit lufthavn

Der findes mange interessante og seværdige steder i delstaten Michigan, som du kan opleve med en lejebil fra Detroit Lufthavn, foruden naturligvis Detroit selv, der byder på masser af store kulturelle og historiske seværdigheder.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Detroit lufthavn, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af lufthavnen.

  • Detroit (ca. 33 km)
  • Lansing (ca. 141 km)
  • Flint (ca. 124 km)
  • Saginaw (ca. 175 km)
  • Grand Rapids (ca. 249 km)

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Nyttige links

Besøg lufthavnens officielle hjemmeside her.

Læs mere om billig billeje i Detroit

Find den billigste lejebil i Detroit lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her