Billeje i Detroit

Bestil din billeje i Detroit og oplev den største by i delstaten Michigan i det nordøstlige USA med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante kulturelle oplevelser i Detroit, såsom byens berømte musiktraditioner og legendariske bilproduktion, foruden de mange historiske og naturmæssige seværdigheder og oplevelser i den øvrige del af Michigan-delstaten.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Detroit og Michigan-delstaten i dit helt eget tempo.

Detroit - General Motors hovedkvarter

Detroit – her General Motors´ berømte hovedkvarter. Foto-kredit: Ritcheypro. Oploadet under licensen Public domain.

Information om Detroit

Detroit ligger ved Detroit-floden og Lake St. Clair i den sydøstlige del af delstaten Michigan tæt på den canadiske grænse i det nordøstlige USA. Med sine omkring 715.000 indbyggere – og mere end 4 millioner indbyggere i det metropole område – er det den største og mest befolkede by i delstaten Michigan, den andenstørste i Midwest, kun overgået af Chicago, og den største by på den amerikanske-canadiske grænse.

På grund af flere bølger af finansiel og økonomisk krise er mange byens kvarterer gået i forfald, men historisk er byen kendt for sin smukke arkitektur og designtraditioner, der har fået Unesco til at udnævne den til “City of Design”.

Detroit er mest kendt for sine store musiktraditioner, især inden for soul-musik, der har givet den øgenavnet “Motown”, og for sin bilproduktion, der inkluderer de tre berømte fabrikanter Ford, General Motors og Chrysler, populært kaldet “The Big Three”, som har givet byen dens andet øgenavn “Motor City”.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Detroit

Der er flere store internationalt kendte biludljeningsfirmaer tilstede i Detroit, herunder Budget, Enterprise, Dollar, Hertz, Avis, Priceless og Alamo. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i byen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Detroit og Michigan-delstaten. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Detroit online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den amerikanske storby.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Detroit, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Nærmeste lufthavn

Den nærmeste internationale lufthavn er Detroit lufthavn, der bærer det officielle navn Detroit Metropolitan Wayne County Airport og har lufthavnskoden DTW. Lufthavnen er den største i delstaten Michigan og en af de største i USA med over 35 millioner passagerer og knap 400.000 flyaktiviteter om året.

Lufthavnen ligger omkring 33 kilometer fra Detroit centrum og har to terminaler; North Terminal og Edward H. McNamara Terminal. Du kan læse mere om billeje i Detroit lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Detroit

Der findes mange interessante og seværdige steder i Michigan-delstaten og den øvrige del af det nordøstlige USA, som du kan opleve med en lejebil fra Detroit, foruden naturligvis Detroit by selv, der som nævnt byder på masser af store historiske og kuturelle (navnligt musikalske) oplevelser.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Detroit, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af byen.

  • Lansing (ca. 145 km)
  • Flint (ca. 110 km)
  • Battle Creek (ca. 196 km)
  • Kalamazoo (ca. 225 km)
  • Grand Rapids (ca. 250 km)

Nyttige links:

Vil du vide mere om, hvad Detroit har at byde på, så klik ind på byens officielle hjemmeside for turisme her.

Find den billigste lejebil i Detroit Find Billeje her --> Sammenlign priser her