Billeje Wyoming

Velkommen til information og gode råd om billeje i delstaten Wyoming i USA. Foruden at få gode tips og råd til din leje af bil i Wyoming kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Wyoming

Delstaten Wyoming ligger i den nordvestlige del af USA, omgivet af nabo-delstaterne Montana mod nord, Nebraska og South Dakota mod øst, Colorado mod syd, Utah mod sydvest, og Idaho mod vest. Med sine 253,348 kvadratkilometer er Wyoming den tiende-største delstat i USA, hvad angår areal, men samtidig den mindst befolkede delstat ud af landets 50 delstater med sine “kun” omkring 582,658 indbyggere. Wyoming er også én af de tyndest befolkede stater i USA, kun overgået af Alaska.

Wyoming er især kendt for sine bjergrige landskaber, der optager to-tredjedele af delstaten, ikke mindst i form af den østlige del af den legendariske bjergkæde Rocky Mountain. Wyoming er også kendt for sin højtliggende prærie, der meget sigende kaldes for “High Plains”.

Største by og hovedstad

Den største by i Wyoming er byen med det indiansk klingende navn Cheyenne, som rigtigt nok har at gøre med den legendariske indianerstamme, Cheyennerne, der hører til blandt USA´s mest kendte grupper af prærieindianere, idet byen er opkaldt efter dem. Byen, der ligger i den sydvestlige del af delstaten, har kun omkring 60.000 indbyggere, men bærer alligevel på øgenavnet “Magic City of the Plains”, hvilket er en allusion til den tid, hvor jernbanen nåede byen i 1867, hvorefter byen begyndte at vokse eksplosivt i størrelse og indbyggerantal.

Infrastruktur

Wyoming har generelt en god infrastruktur, der gør det let og behageligt at bevæge sig rundt i delstaten i en lejebil. Blandt delstatens vigtigste veje er Interstate 25, der forbinder den sydlige del af delstaten med den nordlige del, hvor den slutter ved Interstate 90; Interstate 80, der går fra vest mod øst i den sydlige del af delstaten; og Interstate 90, der – som allerede antydet – krydser gennem den nordlige del af delstaten.

Lufthavne

Den største lufthavn i Wyoming er Jackson Hole Airport, der ligger 11 kilometer nord for byen Jackson i den nordvestlige del af delstaten. Lufthavnen har mere end 30.000 flyoperationer om året, men ingen til Danmark eller Europa. Man kan dog godt flyve til lufthavnen fra Danmark via  mellemlandinger i en europæisk og en anden amerikansk lufthavn, f.eks. Atlanta eller Salt Lake City.

Billigste billeje i Wyoming

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Wyoming blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavn, San Francisco lufthavn, Miami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Find den billigste lejebil i Wyoming Find Billeje her --> Sammenlign priser her