Billeje Cheyenne

Velkommen til information og gode råd om billeje i Cheyenne i delstaten Wyoming i USA. Foruden at få gode tips og råd til din leje af bil i Cheyenne kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelt om Cheyenne

Cheyenne ligger i det sydøstligste hjørne af delstaten Wyoming i Laramie County i den nordvestligste del af USA. Med sine omkring 60.000 indbyggere – 91,738 indbyggere i det samlede storbys-område – fordelt på 69 kvadratkilometer er det den største by i Wyoming og samtidig delstatens hovedstad.

Byens indiansk klingende navn Cheyenne stammer fra den legendariske indianerstamme, Cheyennerne, der hører til blandt USA´s mest kendte grupper af prærieindianere, og som beboede en række områder, der idag kendes som delstaten Wyoming. Byen bærer desuden på øgenavnet “Magic City of the Plains”, hvilket er en allusion til den tid, hvor jernbanen nåede byen i 1867, hvorefter byen begyndte at vokse eksplosivt i størrelse og indbyggerantal.

Foruden sin fortid som tilholdssted for prærieindianere er byen blandt andet kendt for en række seværdigheder, såsom Wyoming State Museum, The Rodeo, Cheyenne Depot Plaza, Historic Governors´s Mansion, Nelson Museum of the West, Big Boy Steam Engine, Wyoming State Capitol, Cheyenne Botanic Gardens, Lincoln Theater,Lions Park, Curt Gowdy State Park m.fl.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Infrastruktur

Generelt har Cheyenne en god og veludbygget infrastruktur, der gør det let at bevæge sig rundt i byen i en lejebil. De vigtigste og største veje i byen er blandt andre de tre Interstate Highways, der krydser gennem byen: Interstate Highway 25, der kommer til Wyoming fra New Mexico og løber sammen med Interstate Highway 80 i Cheyenne; Interstate Highway 180, der går i nord-sydlig retning (og som er den eneste af de tre Interstate motorveje, der ikke lever op til Interstate Highway-standarder på hele sin strækning); og Interstate 80, der gør sin entre i Cheyenne i sydvest på sin rute fra Californien til New Jersey.

Af andre vigtige og store veje i Cheyenne kan nævnes U.S. Route 30, 85 og 87, samt Wyoming State Highways 210, 212, 219, 221, 222 og 225.

Lufthavn

Byens lufthavn hedder Cheyenne Regional Airport og ligger omkring 1,5 kilometer nord for byens centrum. Lufthavnen har omkring 65.000 flyoperationer om året, men som lufthavnens navn antyder er ingen af dem internationale. Der er der derfor ingen direkte forbindelser til Europa – og dermed Danmark. Hvis man vil flyve til Cheyenne fra Danmark, er det (i skrivende stund juni 2014) muligt med to mellemlandinger i USA (f.eks. Washington Dulles og Denver eller Chicago og Denver). En anden – og oftere noget billigere – mulighed er dog at flyve til Denver, der kun ligger en halvanden times kørsel fra Cheyenne; dermed sparer man ikke blot penge, men også tid, da der således kun er én mellemlanding og ikke to.

Billigste billeje i Cheyenne

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Cheyenne blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

 

Find den billigste lejebil i Cheyenne Find Billeje her --> Sammenlign priser her