Jackson Hole Lufthavn

Jackson er en by, som ofte forveksles med Jackson Hole, som er den populære ski-destination i nærheden af byen. Her kan du opleve en masse dejlige og spændende aktiviteter, og byen betegnes ofte som centrum for kunst i Wyoming. Faktisk så er de fleste aktiviteter i byen fokuseret på afslapning og underholdning.

Jackson er omgivet af fantastisk natur – med en lejebil fra Billeje.info kan du opleve den. Foto: Mlewis2005

Hvis man er til dyreliv, så kan man besøge National Museum of Wildlife Art. Her kan man finde kunstneriske udstillinger af vilde dyr og planter, udtrykt i forskellige former for kunst.

I National Elk Refuge kan man opleve elge, som ellers er sjældne at se nu om dage. Her kan man opleve over 5000 elge, og man kan endda få en køretur på en slæde, hvorfra man kan opleve elgene i deres naturlige omgivelser.

Bortset fra disse seværdigheder, så er Jackson også et sted med mange festligheder, blandt andet Grand Teton Music Festival, som fejres af både lokale og turister.

Biludlejning Jackson lufthavn

En spændende tur til Jackson Hole kan gøres endnu mere behagelig ved at sørge for at arrangere billig billeje direkte i Jackson Hole Airport.

Man kan med fordel booke en billig lejebil på forhånd via Billeje.info, hvorefter man kan afhente sin lejebil direkte i lufthavnen, så man er klar til at udforske området omkring Jackson Hole.

Læs mere om Jackson på byens hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Jackson Hole Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her