Billeje i Hafnarfjörður

Velkommen til vores biludlejnings-side med information og gode råd om billig billeje i Hafnarfjörður i Island. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Hafnarfjörður, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste udlejningsbil fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelt om Hafnarfjörður

Kystbyen Hafnarfjörður som ligger blot 10 kilometer syd for Reykjavik, er Islands tredjestørste by. Der bor knap 27.500 mennesker i byen, som blandt andet er hjemby for et stort stålværk, der nyder godt af den billige geotermiske energi.

Udenbys er Hafnarfjörður blandt andet kendt for den store årlige vikingefestival, hvor entusiaster fra hele verden samles ved solhverv for at genopføre slag, fremvise hårdværk osv.

Bruger du byen som udgangspunkt for dagsudflugter med billeje, kan du eventuelt slutte dagene af med en dejlig afslappende tur i en af byens tre svømmehaller. De mange opvarmede svømmepøle i selv små byer er kendetegnende for Island på grund af den rigelige geotermiske energi.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Hafnarfjörður

I søgemaskinen ovenfor kan du finde den billigste billeje i Hafnarfjörður fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede billeje-spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Island.

Aktuelle tilbud og rabatter

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Hafnarfjörður i Island som for eksempel en kilometerbegrænsning. Så husk derfor altid at læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil, samt hvilke rabatter der beregnes.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen. Bemærk at Car Trawler ligesom andre kendte brands er formidler af lejebiler og du derfor ikke lejer bilen af CarTrawler.

Et godt tip til at søge de billigste tilbud og rabatter er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Hafnarfjörður, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Hafnarfjörður Find Billeje her --> Sammenlign priser her