Billeje i Reykjavik

Få gode råd og informationer om billig billeje i Reykjavik i Island. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Reykjavik, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste biludlejning fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Reykjavik

Udsigt over Reykjavik. Foto: Marco Bellucci, Creative Commons.

Generelt om Reykjavik

Den islandske hovedstad er Islands største by med knap 120.000 indbyggere. Regnes forstæderne med er det samlede indbyggertal på op imod 200.000, hvilket er næsten to-tredjedele af Islands befolkning.

Trods det for en hovedstad beskedne indbyggertal, dækker Reykjavik et forholdsvis stort areal, og uden for selve centrum består meget af byen da også af lave bebyggelser med god plads imellem.

Reykjavik blev grundlagt af de første bosættere på øen omkring år 871, men byen var dog i mange år derefter blot en lille bygd. I dag er en af Europas mindste hovedstæder et populært rejsemål, som besøges af de fleste som kommer til Island.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Største seværdigheder

Hovedattraktionen på Island er uden tvivl den fantastiske, vulkanske natur, som kan opleves blot få minutters kørsel fra Reykjavik.

Islands hovedstad er dog også i sig selv blevet et yndet rejsemål på grund af byens rige kulturliv, der inkluderer mange restauranter af høj kvalitet, museer og gallerier. Nok til at fylde flere dage med spændende oplevelser. Besøg også byens vartegn, den berømte Hallgrímskirkja som ligger så den næsten kan ses fra overalt i byen.

Der er dag også mange, som vælger at starte deres rejse i Island med et besøg i Reykjavik for derefter at fortsætte med billeje. Har du ikke tiden til at køre langt, er der adskillige berømte seværdigheder, som kan opleves på dagsudflugter som gejsere, vandfaldet Gullfoss og Thingvellir.

Læs mere om aktuelle begivenheder på det lokale turistbureaus hjemmeside her

Billigste billeje i Reykjavik

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du nemt finde den billigste billeje i Reykjavikfra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er som udgangspunkt blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Island.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Reykjavik, eksempelvis en begrænsning på kilometerforbrug. Så husk derfor altid at læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin i bestillingsprocessen. CarTrawler er formidler af lejebiler nøjagtig som andre kendte brands feks. Auto Europe og Holiday Autos.

Et godt tip når du skal finde tilbud og kampanger er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Reykjavik, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Andre som søger efter billig billeje i Reykjavik har også søgt Reykjavik lufthavn

Find den billigste lejebil i Reykjavik Find Billeje her --> Sammenlign priser her