Billeje i Vestmannaeyjar Lufthavn

Velkommen til denne mini guide med information og gode råd om billig billeje i Vestmannaeyjar Lufthavn i ISland. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Vestmannaeyjar Lufthavn, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste biludlejning fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Vestmannaeyjar

Vestmannaeyjar. Foto: Thomas Quine, Creative Commons.

Generelt om Vestmannaeyjar Lufthavn

Vestmannaeyjar Lufthavn ligger på et af naturens vidundere, den lille øgruppe ud for Islands sydvestlige kyst. Her er man omgivet af bjerge, småøer, vulkaner, søpapegøjer og mange andre havfugle. Er du golfspiller, kan du desuden gå en runde på en af verdens mest unikke 18-hullers golfbane!

Vestmannaeyjar Lufthavn betjenes aktuelt kun af Eagle Air med en forbindelse til Reykjavik. Flyvetiden er omkring 20-30 minutter.

Læs mere om seværdigheder og flyenes afgangstider på det lokale turistbureaus hjemmeside her

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Vestmannaeyjar Lufthavn

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Vestmannaeyjar Lufthavn fra øgruppens biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål i forbindelse med billeje (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Island og se priser online på billeje i Island.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Vestmannaeyjar Lufthavn i Island, det kan for eksempel dreje sig om en kilometerbegrænsning. Så husk derfor altid at læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler billeje formidling her på siden, finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip til nemmeste at finde de bedste tilbud er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Vestmannaeyjar Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel benytte filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Vestmannaeyjar Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her