Billeje i Saudarkrokur Lufthavn

Velkommen til min guide med information og gode råd om billig billeje i Saudarkrokur Lufthavn i Island. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Saudarkrokur Lufthavn, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

søpapegøje

På Drangey kan du komme tæt på søpapegøjer. Foto: Marco Bellucci, Creative Commons.

Generelt om Saudarkrokur Lufthavn

Saudarkrokur Lufthavn ligger i det nordlige Island ved bunden af Skagafjörður noglefå kilometer fra byen Saudarkrokur. Denne er den største by i det nordvestlige Island trods et beskedent indbyggertal på godt 2.600.

Saudarkrokur er en ganske køn by med farverige huse og en levende havn. For turister er byen dog først og fremmest et udgangspunkt for bådture til den lille klippeø Drangey midt i fjorden og for udflugter til den varme kilde Grettislaug omkring 15 kilometer mod nord. Desuden er det populært at tage på guidede rideture i de omkringliggende smukke landskaber.

Fra lufthavnen er der desuden ikke langt til ringvej 1, som går hele vejen rundt om Island. Rejser du med billig billeje, er dette en oplagt mulighed for at udforske vulkanøen i dit helt eget tempo.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Saudarkrokur Lufthavn

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Saudarkrokur Lufthavn fra de tilgængelige biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Island.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Saudarkrokur Lufthavn, det kan eventuelt være en kilometerbegrænsning. Så husk derfor altid at læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte filterfunktionen i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Saudarkrokur Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Saudarkrokur Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her