Billeje i Höfn lufthavn på Island

Bestil din billeje i  Höfn Lufthavn og oplev Island med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der er masser af spændende og interessante seværdigheder at opleve på den sydøstlige del af Island, hvor Höfn ligger, samt på resten af Island, og med biludlejning er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Höfn og Island i dit helt eget tempo.

Billeje Island

Med billeje fra Höfn Lufthavn er der ideelle muligheder for at opleve den fantastiske Atlanterhavsø i dit eget tempo. Foto-kredit: public domain.

Praktisk information om lufthavnen

Höfn lufthavn har det officielle islandske navn Hornafjörður lufthavn med lufthavnskoden HFN og ligger tæt på Hornafjörður-fjorden og byen Höfn på den sydøstlige del af Island.

Lufthavnen er en af Islands mindre regionale lufthavne og har kun indenrigsflyvninger til Islands andenstørste lufthavn, Reykjavik lufthavn, som er landets andenstørste lufthavn efter den mere berømte Keflavík Internationale Lufthavn. Det er det islandske luftfartsselskab Eagle Air, der står for flyvningerne mellem Hornafjörður lufthavn og Reykjavik lufthavn.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Leje af bil i Hornafjörður lufthavn

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie på Island, som visse steder er svært tilgængelig med offentlig transport på grund af sin enestående natur og sin lave befolkningstæthed. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Hornafjörður lufthavn online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til lufthavnen på den sydøstlige del af Island.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Hornafjörður lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

I Hornafjörður lufthavn er der kun et lille udvalg af lejebiler, men du finder her Budget Car Rental biludlejning, der har åbent fra 8 til 18.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Hornafjörður lufthavn

De fleste, der rejser til Hornafjörður, tager til lige netop dette område for at opleve Islands største gletsjer, Vatnajökull, som er beliggende i nationalparken af samme navn.

Men med en lejebil kan du også nemt nå rundt til Islands øvrige store seværdigheder på dagsudflugter, navnligt til øens legendariske naturseværdigheder, såsom Den Blå Lagune, Den Gyldne Cirkel, Gullfoss, Þingvellir, Jökulsárlón, Seljalandsfoss, Geysir, Skógafoss, Mývatn, Skaftafell, Snæfellsnes, Landmannalaugar, Dettifoss, Reynisdrangar, Goðafoss, Svartifoss, Kerið – og mange, mange flere.

Nyttige links

Besøg hjemmesiden for turisme i det sydlige Island her.

Læs mere om billeje på Island her.

Find den billigste lejebil i Höfn lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her