Billeje i Akureyri Lufthavn

Information og gode råd om billig biludlejning i Akureyri Lufthavn i Island finder du i vores guide. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Akureyri Lufthavn, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste biludlejning fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelt om Akureyri Lufthavn

Akureyri Lufthavn ligger i det nordlige Island blot 3 kilometer fra Islands fjerdestørste by. Lufthavnen som er den eneste internationale lufthavn i det nordlige Island, er et godt udgangspunkt for at udforske den naturskønne nordlige del af vulkanøen.

Lufthavnen holder åbent året rundt og betjenes blandt andet af Air Iceland og Norlandair med daglige forbindelser til Reykjavik samt andre indenrigsdestinationer og til Grønland.

Læs mere om lufthavnen på den officielle hjemmeside her

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Største seværdigheder i nærheden

Lonely Planet udnævnte Akureyri til et af de bedste steder at besøge i 2015. Rejseguiden fremhævede blandt andet muligheden for herfra at tage på udflugter til små fiskerbyer, varme kilder, vandfald og fjorde med mange hvaler.

Lufthavnen ligger i bunden af fjorden Eyjafjörður med god forbindelse til ringvej 1. Har du en lejebil, kan du derfor også nemt kører videre til de mange andre seværdigheder på resten af Island.

Akureyri Lufthavn

Akureyri Lufthavn. Foto: calflier001, Creative Commons.

Billigste billeje i Akureyri Lufthavn

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Akureyri Lufthavn fra blandt andre Hertz, Europcar og Avis. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål når du skal leje bil (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Island.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Akureyri Lufthavn i Island, som for eksempel en kilometerbegrænsning. Så husk derfor altid at læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler biludlejning her på siden, finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen. Bemørk at Car Trawler er formidler af billeje nøjagtig som du kender det fra andre formidlere som f.ek Auto Europa, HolidayCars og Holiday Autos.

Et godt tip til at finde de bedste tilbud og kampagner i Island er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Akureyri Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Akureyri Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her