Billeje i Isafjordur lufthavn på Island

Bestil din billeje i Isafjordur Lufthavn og oplev Island med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der er masser af spændende og interessante seværdigheder at opleve i området omkring Isafjordur på den nordvestlige del af Island og på resten af Island og med biludlejning er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Island i dit helt eget tempo.

Billeje Island

Med billeje fra Isafjordur Lufthavn er der ideelle muligheder for at opleve den fantastiske Atlanterhavsø i dit eget tempo. Foto-kredit: public domain.

Praktisk information om lufthavnen

Isafjordur lufthavn har det officielle islandske navn Ísafjarðarflugvöllur med lufthavnskoden IFJ og ligger på adressen Ísafjarðarflugvelli 400, Ísafjörður, på halvøen Vestfirðir på den nordvestlige del af Island, omkring 450 kilometer nord for den islandske hovedstad Reykjavik.

Lufthavnen er beliggende i en fjord og kræver en indflyvning, der går tæt på det omkringliggende terræn, hvilket gør landingen unik og mere udfordrende end i de fleste andre lufthavne. Der er således ikke mulighed for at lande i en lige indflyvningsbane fra nogen retning, og når man lander fra nordøstlig retning, skal der laves en fuld 180 graders drejning før touchdown.

Lufthavnen har kun forbindelse til Reykjavik lufthavn, der er Islands andenstørste lufthavn efter den mere berømte Keflavík Internationale Lufthavn, som ligger 50 kilometer fra hovedstaden Reykjavik. Det er det islandske luftfartsselskab Air Iceland Connect – med speciale i indenrigsflyvninger (men også med flyvninger til blandt andet Grønland) – der står for flyvningerne fra Isafjordur lufthavn til Reykjavik lufthavn.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Leje af bil i Isafjordur lufthavn

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie på Island, som visse steder er svært tilgængelig med offentlig transport på grund af sin enestående natur og sin lave befolkningstæthed. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Isafjordur Lufthavn online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til lufthavnen på den nordvestlige del af Island.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Isafjordur Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

I Isafjordur  lufthavn har du mulighed for at leje biler fra tre biludlejningsselskaber: Hertz, Bílaleiga Akureyrar og Avis. Avis har åbningstid fra 8 til 18. Du rådes dog til at bestille din bil i god tid, da antallet af lejebiler er meget begrænset.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Isafjordur lufthavn

Blandt de mest populære seværdigheder og oplevelser, som kan nås med en lejebil fra Isafjordur Lufthavn, er Islands berømte hovedstad Reykjavik, som ligger omkring fem en halv times kørsel fra lufhavnen i sydlig retning (ca. 450 kilometer).

Men med en lejebil kan du også nå rundt til Islands øvrige store seværdigheder på dagsudflugter, navnligt til øens legendariske naturseværdigheder, såsom Den Blå Lagune, Den Gyldne Cirkel, Gullfoss, Þingvellir, Jökulsárlón, Seljalandsfoss, Geysir, Skógafoss, Mývatn, Skaftafell, Snæfellsnes, Landmannalaugar, Dettifoss, Reynisdrangar, Goðafoss, Svartifoss, Kerið – og mange, mange flere.

Du kan også opleve nogle af Islands historiske og kulturelle top-seværdigheder med biludlejning fra Reykjavik lufthavn, herunder operahuset Harpa, Islands nationalmuseum og den imponerende moderne kirke Hallgrímskirkja.

Nyttige links:

Besøg det lokale officielle turistkontor for halvøen Vestfirðir her.

Læs mere om billeje i andre byer og lufthavne i Island her.

Find den billigste lejebil i Isafjordur lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her