Billeje i Egilsstadir Lufthavn

Guide med information og gode råd om billige billeje i Egilsstadir Lufthavn i Island. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Egilsstadir Lufthavn, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde de billigste lejebiler fra både store og små biludlejningsselskaber i Island. God fornøjelse!

Egilsstadir

Egilsstadir Lufthavn. Foto: Hansueli Krapf, Creative Commons.

Generelt om Egilsstadir Lufthavn

Egilsstadir Lufthavn som er en af Islands fire internationale lufthavne, ligger på det østlige af vulkanøen. Med en placering tæt ved ringvej 1, er lufthavnen ikke blot indgangsporten til det østlige Island, men et godt udgangspunkt for at udforske hele dette fantastiske land.

Lufthavnene som er åben døgnet rundt, betjenes blandt andet af Air Iceland med indenrigsfly til Reykjavík.

Læs mere om lufthavnen på den officielle hjemmeside her

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Seværdigheder i nærheden

Det er ikke uden grund, at lufthavnens slogan er “Gateway to the exciting east”. Denne del af Island er således kendt som lidt af et paradis for vandring, fuglekiggeri, kajaksejlads og meget mere for naturelskere.

Regionen er også kendt for at byde på mange muligheder for at udforske det lokale køkken med retter baseret på rensdyr, lam og ikke mindst frisk fisk. Denne del af Island er også rig på kulturelle seværdigheder med mange interessante byer i bunden af fjordene med museer og historiske attraktioner.

Alt sammen kan du nemt opleve, hvis du fortsætter din rejse i en lejebil.

Billigste billeje i Egilsstadir Lufthavn

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Egilsstadir Lufthavn fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål omkring biludlejning (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer inkl. alle lufthavne i Island.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Egilsstadir Lufthavn i Island, det kan eksempelvis være en kilometerbegrænsning. Så husk derfor altid at læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler biludlejning her på siden, finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen. Ligesom andre kendte firmaer som lejer biler ud online er CarTrawler formidler og sammenligner priser. Andre som har samme forretningsmodel som CarTrawler er f.eks Holidays Auto, HolidayCars og Auto Europe.

Et godt tip til at finde de bedste priser og tilbud i Island er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Egilsstadir Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel benytte filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Egilsstadir Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her