Billeje i Saudarkrokur

Velkommen til vores informations-side med en guide som indeholder gode råd om billig biludlejning i Saudarkrokur i Island. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Saudarkrokur, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Saudarkrokur

Saudarkrokur. Foto: Steinib68, Creative Commons.

Generelt om Saudarkrokur

Saudarkrokur som ligger i bunden af fjorden Skagafjörður i det nordlige Island, har omkring 2.600 indbyggere. Det er nok til at gøre byen til den største i det nordvestlige Island.

Har du en lejebil til rådighed, er der flere oplagte udflugtsmål fra byen. Grettislaug som ligger omkring 15 kilometer nord for Saudarkrokur er for eksempel en populær varm kilde, der allerede blev nævnt i de islandske sagaer.

Skagafjörður-området byder i det hele taget på en bred palet af muligheder for at opleve den unikke islandske natur. Du kan for eksempel her tage på vandreture, ride på islandske heste og sejl på brusende floder.

Kulturelt er der også meget af udforske med adskillige spændende historiske seværdigheder og levende lokale samfund. Der er blandt andet gode muligheder for at købe lokalt håndværk såsom de berømte Lopapeysa, islandske striksweatere.

Find mere information om attraktioner og seværdigheder i regionen på det lokale turistbureaus hjemmeside her

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Saudarkrokur

I søgemaskinen ovenfor kan du finde den billigste billeje i Saudarkrokur fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål om udlejning af bil (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores udvalg af kontorer hvor du kan bestille billig billeje i Island.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Saudarkrokur som for eksempel en kilometerbegrænsning. Læs derfor altid lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen. Car Trawler er formidler af billig billeje, nøjagtig som du kender det fra andre brands som f.eks HolidayCars, Holiday Autos og Auto Europe som du også kan læse mere om her på siden.

Et godt tip er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Saudarkrokur, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Indstil for eksempel filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

De fleste som rejser til Saudarkrokur i Island flyver til Keflavik lufthavn, og det er også her du finder det største udvalg af lejebiler og tilbud.

Find den billigste lejebil i Saudarkrokur Find Billeje her --> Sammenlign priser her