Billeje i Buffalo Lufthavn

Buffalo Niagara International Airport er kendt for at tilbyde lavprisflyvninger til mange populære destinationer i USA. Lufthavnen er beliggende tæt på grænsen mellem Canada og USA, og er også en god indgangsport til New York, hvis du bestiller billeje hjemmefra. Det kan du hurtigt gøre lige her på Billeje.info, hvor det tager få sekunder at finde de billigste priser på lejebiler i Buffalo Lufthavn.

Niagara Falls
Niagara Falls ligger inden for komfortabel køreafstand af Buffalo Lufthavn. Foto: Artur Staszewski, CC BY-SA 2.0

Moderne bekvemmeligheder

Buffalo Lufthavn ligger omkring 18 km fra centrum af den Buffalo, den næststørste by i staten New York på USA’s østkyst. Lufthavnen, der officielt hedder Buffalo Niagara International Airport, er med omkring 5 millioner passagerer årligt den travleste lufthavn uden for New York City området.

Buffalo Lufthavn ligger ved Lake Ontario tæt ved grænsen til Canada med blandt andet landets største by Toronto inden for rækkevidde. En stor del af de internationale passagerer, som benytter lufthavnen, er da også canadiere, som foretrækker Buffalo på grund af et lavere prisnivea end i Toronto Pearson Lufthavnen.

Lufthavnen blev oprindeligt etableret i 1926. Den nuværende terminal blev dog først indviet i 1997 under det nye navn Buffalo-Niagara International Airport. De senere år har terminalen og lufthavnens landingsbaner desuden gennemgået udvidelser og renovation. Aktuelt er der faste ruter fra Buffalo Lufthavn til omkring 30 destinationer samt en håndfuld sæsonruter til destinationer i og omkring Caribien.

Lufthavnen tilbyder i dag alle moderne bekvemmeligheder, som er tilpasset til passagerernes behov. Der findes således banker, butikker, restauranter, kiosker, frisør, parkeringsmuligheder, samt forskellige former for offentlig transport. Der findes busser, shuttle-busser, taxaer og biludlejningsfirmer direkte i lufthavnen, som hjælper turisterne videre til deres efterfølgende destinationer.

Biludlejning Buffalo Niagara lufthavn

Generelt er det klart lettest at komme omkring i USA, hvis man har en bil til rådighed. En af de mere populære transportmuligheder er da også at leje en bil i Buffalo lufthavn. Til det formål findes der i lufthavnen biludlejningsfirmaer såsom Avis, Alamo, Budget, Dollar, Hertz, Enterprise, National og Thrifty, som er kendt for deres overkommelige priser og for at tilbyde biler af en høj kvalitet. Det kan anbefales at booke en billig bil på forhånd her på Billeje.info, så din bil står klar, når du ankommer til lufthavnen.

Det er en god idé, at leje en bil, da der er masser at opleve i Buffalo og i resten af regionen. Ofte er der penge at spare ved at leje en billig bil i Buffalo lufthavn, da man ellers vil ende med at bruge mange penge på offentlig transport.

Oplev mere med billeje i Buffalo lufthavn

En stor fordel ved at leje en billig bil i Buffalo lufthavn er, at man kan udforske gaderne i Buffalo på egen hånd, og man vil derved opdage interessante butikker, restauranter og endda mange historiske bygninger. Trods sin efter amerikanske forhold beskedne størrelse er Buffalo også kendt for at have et rigt udvalg af spændende museer, hvor især de historiske er værd at bruge tid på. Buffalo er også kendt som en sportsby, og du kan både se ishockey, football og lacrosse, mens du er i byen.

Når du har udforsket byens egne seværdigheder og kulturliv, kan du med billeje nemt fortsætte på en oplevelsesrig rundtur i det østlige USA. Det første stop bør være de berømte Niagara Falls, som ligger inden for kort afstand. Overvej eventuelt at se dem fra den canadiske side, som ifølge de fleste er den smukkeste.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære destinationer inden for rækkevidde

  • Buffalo
  • Rochester
  • Niagara Falls, Ontario
  • Fort Erie (Canada)
  • Toronto (Canada)

Du kan læse mere om Buffalo Niagara på lufthavnens officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Buffalo Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her