Billeje i Albany

Billig billeje i Albany der tilhører staten New York i USA

Billeje i Albany er billig og nemt med Billeje.info – det koster ikke meget med online specialisten, idet du gennem vores søgemaskine kan finde de allerbedste priser fra alle biludlejningsselskaber i Albany.

Albany

Albany er en historisk by i USA beliggende i staten New York. Byen har en blomstrende kultur og en dirrende bymidte. Hvad enten du ønsker at deltage i festlighederne i Pearl Street eller tage op i Corning Tower, har Albany noget for enhver smag. CarTrawler har udlejnings faciliteter i Albany og i lufthavnen og har lokale udlejningsfirmaer i bymidten over hele USA f.eks. New York, Los Angeles, San Francisco, Miami, Orlando, Tampa, New Orleans, Memphis, Chicago, Denver, Las Vegas og Atlanta. Billeje i Albany er en billig måde at udfordre denne fascinerende by på og på udflugter i omegnen.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Seværdigheder i Albany

I 1797 var Albany hovedstad i New York State. Byens vigtigste kulturarv ser man i de imponerende bygninger og store monumenter rundt omkring overalt i centrum. Byen kan også prale af noget af den ældste arkitektur i USA, hvilket gør det til et fascinerende sted at vandre rundt. En god introduktion af Albana om fortiden og nutiden kan må få i Henry Hudson Planetariet i Visitors Centre. Albany har ry for at være et af de mest levende centrer for kunst og kultur i USA. The Empire State Plaza har en af Amerika’s største offentlige udstillinger af moderne kunst samt en fantastisk udsigt over byen fra toppen af Corning Tower. Torvet kan også prale af “The Egg”, en verdensklasse kunstudstilling.

I byen findes to af de største og storartede museer, the Albany Institute of History and Art samt the New York State Museum. (Albany’s historiske museum samt National Museet). Dem som er på jagt efter lidt natteliv skal besøge Pearl Street, som er fyldt med barer, klubber og restauranter.

Området rundt om Albany er fyldt med mindeværdige attraktioner. Lej en bil i Albany og du kan udforske regionen på egen hånd. Historiske huse og offentlige steder som det vidunderlige Dutch Pruyn House eller den første Shaker bosættelse gør dagen fascinerende .

Billeje i  Albany og resten af USA

Billeje.info søger biludlejning i Albany og i lufthavnen, men også i alle andre byer og lufthavne i USA, f.eks. New York, Miami i Florida, Orlando i Florida, Los Angeles i Califonien, Chicago, Denver, San Francisco og Atlanta. Bestil online og få fordel af en fantastisk god handel.

Læs mere om billeje i USA

Find den billigste lejebil i Albany Find Billeje her --> Sammenlign priser her