Billeje Baltimore-Washington International Thurgood Marshall Lufthavn

Bestil billeje i Baltimore-Washington International Thurgood Marshall Lufthavn for at få den billigste pris. Foruden at gode tips og råd til din leje af bil i BWI Marshall Lufthavn kan du i søgmaskinen foroven søge efter den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Baltimore City Hall
Lej en bil i lufthavnen og kom nemt ind til Baltimore centrum. Her ses City Hall. Foto: Mbell1975, CC BY-SA 3.0

Lufthavnen

Baltimore-Washington International Thurgood Marshall Airport ligger omkring 16 kilometer syd for selve downtown Baltimore og 51 kilometer nordøst for regeringsbyen Washington. Lufthavnen er opkaldt efter Thurgood Marshall, et bysbarn som var den første afroamerikaner, der blev valgt til USA’s højesteret.

Med omkring 27 millioner passagerer om året er lufthavnen blandt de mest travle i USA. Baltimore Lufthavn er da også en god indgangsport til Baltimore-Washington regionen, og med billeje kommer du nemt omkring på den amerikanske østkyst.

Lufthavnen, som ofte blot kaldes for BWI eller BWI Marshall, tilbyder et dusin direkte, internationale ruter, men har dog en klar overvægt af indenrigsruter. Blandt de mest populære destinationer fra Baltimore Lufthavn er Fort Lauderdale og Orlando i Florida. På sigt er det dog planen at en udvidelse af lufthavnen skal give plads til at oprette flere rute til Asien og Europa.

Inden din flyafgang får du nemt tiden til at gå i BWI Marshall. I lufthavnsterminalen finder du således omkring 50 butikker og der er omtrent lige så mange spisesteder at vælge mellem, hvis du trænger til en forfriskning. Derudover finder du faciliteter såsom meditationsrum, lounges, vekselbureauer og ikke mindst biludlejningsselskaber.

Billigste billeje i Baltimore-Washington International Thurgood Marshall Lufthavn

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Baltimore-Washington International Thurgood Marshall Lufthavn blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

BWI Marshall Airport betjenes af en bred vifte af biludlejningsselskaber som blandt andre inkluderer Enterprise, National og Thrifty. De er samlet i et fælles biludlejningscenter vest for lufthavnsområdet på Stoney Run Road og New Ridge Road (adresse: 7432 New Ridge Rd. Hanover, MD 21076). Der kører en gratis shuttlebus frem og tilbage mellem biludlejningscenteret og lufthavnen hvert 10. minut.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil i søgemaskinen fra CarTrawler, eller hvis du har spørgsmål om billeje i udlandet, kan det anbefales at læse den udførlige side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her kan du få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Lej en bil i BWI Marshall

Der er en letbane, som forbinder lufthavnen med Baltimore centrum. Vil du ikke være afhængig af offentlig transport er det dog oplagt at leje en bil i Baltimore-Washington International Thurgood Marshall Lufthavn. Især hvis du har planer om at udforske resten af regionen, er det billeje den bedste løsning.

Har du en lejebil, kan du for eksempel nemt tage på en udflugt til Maryland’s nok mest charmerende byer, Annapolis. Byen der ligger blot omkring en halv times kørsel fra Baltimore, er statens hovedstad, men er mest kendt for sine hyggelige, brostensbelagte gader og huse i kolonistil. Kort fra byen kan du nyde flotte strande ved Sandy Point State Park. Du kan eventuelt køre i modsat retning til Chesapeake Beach, hvis det er afslappende strandliv, du søger.

Den amerikanske østkyst er naturligvis ikke blot kendt for sine små, hyggelige kystbyer, men har også nogle af USA’s mest interessante storbyer. Hovedstaden Washington D.C. ligger for eksempel bare omkring 60 kilometer mod syd fra Baltimore med et væld af interessante historiske og kulturelle seværdigheder. Rejser du med børn, kan I eventuelt lægge vejen forbi Six Flags i Upper Marlboro, USA’s nok mest klassiske forlystelsespark. Der er med andre ord utallige spændende udflugtsmål indenfor din rækkevidde, hvis du lejer en bil i Baltimore Lufthavn.

Populære byer og udflugtsmål indenfor rækkevidde

  • Annapolis
  • Washington D.C.
  • Six Flags
  • Philadelphia
  • Gunpowder Falls State Park

Nyttige links

Lufthavnens officielle hjemmeside

Find den billigste lejebil i Baltimore-Washington International Thurgood Marshall Lufthavn Find Billeje her -- data-src=