Billeje Annapolis

Velkommen til information og gode råd om billeje i Annapolis i delstaten Maryland i USA. Foruden at få gode tips og råd til din leje af bil i Annapolis kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Annapolis

Annapolis ligger i den centrale del af delstaten Maryland, ved udmundingen af Severn River, omkring 40 kilometer syd for Marylands største by Baltimore, i den nordøstlige del af USA. Byen er med sine omkring 38,394 indbyggere fordelt på 20.98 kvadratkilometer ikke blandt delstatens 10 største byer, men byen har stor betydning i Maryland som tidligere amerikansk hovedstad ( i perioden mellem 1783 og 1784), og som nuværende delstats-hovedstad i Maryland.

Ud over sin status som delstats-hovedstad og tidligere amerikansk hovedstad er byen er blandt andet kendt for at rumme et blomstrende teatermiljø og kendte institutioner, museer og bygninger såsom Maryland State House,  United States Naval Academy, St. John´s College, The Banneker-Douglass Museum, The Hammond-Harwood House, The Kunta Kinte-Alex Haley Memorial, og The Paca House and Garden.

Af andre seværdigheder kan nævnes Quiet Waters Park, St. Anne´s Church, Maryland World War II Memorial, Jonas Green State Park, Sandy Point State Park, Thurgood Marshall Memorial, Chase Lloyd-House, Maryland Federation of Art m.fl.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Infrastruktur

Generelt har Annapolis en god og veludviklet infrastruktur, der gør det let at bevæge sig rundt i en lejebil, og da byen ikke er så stor, er der her ikke så mange problemer med kø-dannelser m.m. i myldretiden på de mest trafikerede punkter, som der typisk er i de større amerikanske byer. Blandt de største og vigtigste veje i byen er Interstate Highway 97 , U.S. Route 50 og Maryland Route 450.

Lufthavn

Den nærmeste større lufthavn i forhold til Annapolis er Baltimore/Washington International Thurgood Marshall Airport, der ligger 16 kilometer fra Marylands største by, Baltimore, kun 51 kilometer nordøst for Washington D.C, og kun omkring 42 kilometer fra Annapolis. En anden større lufthavn, der ligger relativt tæt på Annapolis er Ronald Reagan Washington National Airport, der ligger omkring 60 kilometer fra Annapolis.

Da hverken Baltimore/Washington International Thurgood Marshall Airport eller Ronald Reagan Washington National Airport imidlertid har direkte flyvninger til Danmark, vil det være en oplagt mulighed at overveje at flyve til Washington Dulles International Airport, som “kun” ligger omkring 96 kilometer fra Annapolis, og som i skrivende stund (maj 2014) har direkte flyvninger til Kastrup med SAS. I forhold til en tidskrævende og måske dyrere mellemlanding er de henholdsvis ekstra 36 og 54 kilometer til Annapolis nok til at overkomme.

Billigste billeje i Annapolis

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Annapolis blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

 

Find den billigste lejebil i Annapolis Find Billeje her --> Sammenlign priser her