Goldcar Rental

Billig billeje med Goldcar RentalGoldcar Rental er et af de største biludlejningsfirmaer i bla. Spanien, og henvender sig især til turistsektoren. På Billeje.info kan du nemt og hurtig  i søgmaskinen sammenligne priser på billeje fra Goldcar online med andre billejeselskaber, så du er sikker på at få den bedste pris på din lejebil! 

Obs, vær opmærksom på at Goldcar biludlejning er kendt for meget billige priser, men også meget dårlig kundeservice, samt at de ofte bliver nævnt som et selskab der er dygtige til at opkræve diverse ekstra tillæg og gebyr.

Fra familiefirma til et af Spaniens største biludlejningsfirmaer

Goldcar Rental har eksisteret siden 1985, og er vokset fra et lille familieforetagende med blot 5 biler, til i dag at omfatte 28 kontorer med en flåde på over 20.000 lejebiler. Goldcar kan tilbyde sine kunder billeje i alt fra små økonomiske bilmodeller, som f.eks. en Smart Fortwo, op til de mest luksuriøse Mercedes modeller. Ifølge firmaet fornyes 70% af bilflåden årligt, og gennemsnitalderen for en lejebil hos Goldcar er 10 måneder.

Satsningen på turistsektoren betyder at 95% af Goldcar’s kunder er besøgende fra udlandet, som typiske bestiller billeje fra et af Goldcar’s kontorer i de spanske lufthavne. Goldcar er tilstede på Spaniens mest populære rejsemål og lufthavne. Således finder du Goldcar i lufthavnene i Malaga, Almeria, Cadiz, Granada, Jerez og Sevilla.

Klager og anbefalinger på leje af bil hos Gold Car

Skal man sammenligne Gold Car med et kendt brand, så kunne det f.eks være flyselskabet Ryanair. At jeg netop vælger at sammenligne GoldCar med Ryanair skyldes at konceptet i et vist omfang ligner hinanden, lav pris og lav service hvilket ofte betyder flere klager end andre selskaber og dårligere anbefalinger. Derfor hvis du vælger at leje en bil igennem GoldCar så skal du være forberedt på at pris og kvalitet hænger sammen. Det kan man også se på de mange anmeldelser og klager som man finder på forskellige sammenlignings-sider med kundeanmeldelser og anbefalinger som f.eks Trust Pilot.

Se anmeldelser af GoldCar på TrustpilotExpidia (Tripadvisor) og Reviewcenter

Min personlige erfaring med GoldCar

Jeg har flere gange selv lejet bil igennem GoldCar, i Spanien og Portugal uden problemer. Bilerne i Spanien har været ca. et til to år gammel og kørt omkring 30-40.000 kilometer, mens de biler jeg har fået udleveret i Portugal har været af lidt nyere dato. En stor forskel på mine oplevelser med GoldCar i de to lande har dog været den personlige service i forbindelse med afhentning af bilerne, her har det bestemt ikke været en positiv oplevelse i Spanien, mens den var lagt bedre i Portugal.

Mit råd og anbefaling til dig som overvejer at leje en GoldCar bil er at indstille forventningerne derefter. Du får en billig bil og måske en dårlig service, er du forberedt på det, så bliver du ikke skuffet. Vil du være sikker på at få en god service og en bil som er i orden, så skal du vælge et andet udlejningsselskab som f.eks Avis, Hertz eller EuropCar. Du finder dem alle i søgemaskinen her på billeje.info, så kan du selv nemt og hurtig sammenligne priserne med GoldCars og se hvor meget du sparre ved at tage “chancen”.

Søg billeje i Spanien med Goldcar Rental

Bjergkørsel på vej til Piedra – udforsk Spanien med billeje fra Goldcar Rental. Foto: Attila Hajdu

Goldcar billeje nr. 1 i Spanien

Goldcar billeje kalder sig selv for nr. 1 når det gælder biludlejning i Alicante, Barcelona, Las Palmas Mallorca, Malaga og de store lufthavne i Spanien.

Goldcar biludlejning kalder sig selv for en banebrydende virksomhed i branchen for billige billeje, og på det spanske marked mener Gold Car ifølge beskrivelsen på deres hjemmeside at de er markedsledende. Det ved jeg nu ikke, om jeg vil give dem helt ret i, men Goldcar billeje er blandt de største udlejningsfirmaer i Spanien og de har ofte meget billige priser.

Sådan skriver Goldcar på deres hjemmeside: Gold Car garanterer billig biludlejning med kvalitet, direkte med branchens førende til en fantastisk pris.

I søgemaskinen på Billeje.info kan du sammenligne priser på lejebiler fra Goldcar Rental med andre biludlejningsselskaber. Indtast hvor og hvornår du skal bestille en bil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Personlig service 24/7

Gold Car gør meget ud af at fortælle om deres personlige service og jeg har da også kun selv haft gode erfaringer med kundeservicen hos Gold Car. Du kan kontakte serviceafdelingen 24 timer i døgnet året rundt. Sidst i dette indlæg finder du kontaktinformationer. Du kan naturligvis også kommunikere med Gold Car på de sociale medier.

Goldcar i andre lande, f.eks Malta, Italien og Portugal

Gold Car har i de seneste år udviddet deres forretningsområde til andre lande i Europa, bla. Malta, Italien og Portugal. I første omgang har Gold Car åbnet egne udlejningssteder på de mest efterspurgte destionationer i Italien, Portugal og på Malta. Du kan f.eks leje en Gold car i Lissabon, Rom, Funchal, Faro og Malta lufthavn.

Kontakt til Goldcar Rental

Vil du i kontakt med Goldcar Rental kan det ske på følgende adresse:

Goldcar Rental
Camino del Campet s/n.
03550 San Juan de Alicante – Spain

Telefon: 00 34 965 94 31 86

Mød Goldcar på de sociale medier

Som lagt de fleste af biludlejningsselskaberne er Goldcar også at finde på de sociale medier, mød dem bla. på Facebook, Twitter, Instagram. Du finder også mange videoer på You Tube, en af dem kan du se her:

Læs mere om Goldcar Rental på deres hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos Goldcar Rental Find Billeje her --> Sammenlign priser her