Sixt rent a car

Billig billeje med Sixt

Sixt er en af de større spillere på biludlejningsmarkedet. Selskabet står især  stærkt i Tyskland, Østrig og Israel, men kan findes over hele verden i mere end 80 lande.

Historien om Sixt biludlejning begynder i 1912, hvor Grundlæggeren Martin Sixt etablerer sit biludlejningsselskab, med biludlejning i München. Her udlejer Martin Sixt primært Mercedes-Benz Automobiler.

Virksomheden vokser i de følgende år, men er tæt på sin undergang i 1943, da næsten alle biler konfiskeres. Da bilerne bliver konfiskeret, har Martin Sixt allerede foretaget et generationsskifte og videregivet virksomheden til sin søn Hans Sixt.

Hans Sixt har dog med alt held gemt 3 udlejningsbiler i en stald og med disse tre biler grundlægger Hans Sixt “Auto Sixt”. forretningen kommer op at køre i de kommende år og i 1969 videregives virksomheden til den tredje generation i Sixt familien, hvor den nuværende CEO Erich Sixt overtager ledelsen af virksomheden.

I 2007 indtræder den fjerde generation af Sixt familien i virksoheden, med Alexander og Konstantin Sixt. Ligeledes er der i de foregående år sket en stor udvikling på det amerikanske marked med etablering af kontorer og billeje i USA.

Sixt har altid gode tilbud på ferielejebiler og leasing. Billejeselskabet har dermed både noget at tilbyde rejsende turister og forretningsfolk.

Priser på lejebiler fra Sixt

I søgemaskinen på Billeje.info kan du sammenligne priser på lejebiler fra Sixt med andre biludlejningsselskaber. Indtast hvor og hvornår du skal bestille en bil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Sortimentet af lejebiler hos Sixt inkluderer alt fra el-biler til minibusser. Hos de fleste af selskabets udlejningskontorer er det dog naturligvis primært de mest populære lejebiler, som udgør bilflåden. Uanset om du skal bruge en speciel type lejebil eller blot er på udkig efter den billigste billeje, bør du booke den i forvejen.

Søg billig billeje i hele verden med Sixt

Solopgang over markerne – oplev Tyskland med billeje fra Sixt. Foto: Epiphonication

Kontakt information til Sixt

Vil du i kontakt med Sixt kan det ske på følgende adresse:

Sixt Danmark A/S
Kystvejen 42
DK-2770 Kastrup

Telefon: +45 32 48 11 00

Læs mere om Sixt på deres hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos Sixt rent a car Find Billeje her --> Sammenlign priser her