Billig billeje med Sixt

Sixt er en af de større spillere på biludlejningsmarkedet. Selskabet står særlig stærkt i Tyskland, Østrig og Israel, men kan findes over hele verden i mere end 80 lande.

Historien om Sixt biludlejning begynder i 1912, hvor Grundlæggeren Martin Sixt etablerer sit biludlejningsselskab, med biludlejning i München. Her udlejer Martin Sixt primært Mercedes-Benz Automobiler.

Virksomheden vokser i de følgende år, men er tæt på sin undergang i 1943, da næsten alle biler konfiskeres. Da bilerne bliver konfiskeret, har Martin Sixt allerede foretaget et generationsskifte og videregivet virksomheden til sin søn Hans Sixt.

Hans Sixt har dog med alt held gemt 3 udlejningsbiler i en stald og med disse tre biler grundlægger Hans Sixt “Auto Sixt”. forretningen kommer op at køre i de kommende år og i 1969 videregives virksomheden til den tredje generation i Sixt familien, hvor den nuværende CEO Erich Sixt overtager ledelsen af virksomheden.

I 2007 indtræder den fjerde generation af Sixt familien i virksoheden, med Alexander og Konstantin Sixt. Ligeledes er der i de foregående år sket en stor udvikling på det amerikanske markedm med etablering af kontorer og billeje i USA.

Sixt har altid gode tilbud på ferielejebiler og leasing. Billejeselskabet har dermed både noget at tilbyde rejsende turister og forretningsfolk.

Priser på lejebiler fra Sixt

I søgemaskinen på Billeje.info kan du sammenligne priser på lejebiler fra Sixt med andre biludlejningsselskaber. Indtast hvor og hvornår du skal bestille en bil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Søg billig billeje i hele verden med Sixt

Solopgang over markerne – oplev Tyskland med billeje fra Sixt. Foto: Epiphonication

Kontakt information til Sixt

Vil du i kontakt med Sixt kan det ske på følgende adresse:

Sixt
Københavns Lufthavn internat.
Terminal 3, Kastrup

Telefon: 3246 2929

Læs mere om Sixt på deres hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos Sixt billeje Find Billeje her --> Sammenlign priser her