Mercedes-Benz - information om Mercedes lejebiler

Mercedes BenzMercedes-Benz er verdens ældste bilfabrikant, og har længe sat den standard for serieproducerede luksusbil, som konkurrenterne har efterstræbt.

 

 

Billig billeje med Mercedes-Benz

Mercedes-Benz CLS550 – sammenlign priser på billeje og lej en billig Mercedes-Benz på BillejeInfo. Foto: Brett Levin Photography

 

Historie

Mercedes-Benz er en underafdeling af den tyske bilkoncern Daimler AG, hvor bilmærket bruges på luksusbiler, busser og lastbiler. Oprindeligt hed moderselskabet Daimler-Benz efter de to grundlæggere, hvilket i 1998 efter sammenlægningen med Chrysler blev ændret til Daimler-Chrysler. Denne sammenlægning holdt dog kun til 2007, hvorefter koncernens navn blot har været Daimler. Bilerne har dog hele tiden været markedsført og solgt som ‘Mercedes-Benz’.

Hos Mercedes-Benz anser man oprindelsen til firmaet for at være år 1886, hvor de to for hinanden ukendte grundlæggere Karl Benz og Gottlieb Daimler hver især udviklede, hvad der anses for verdens første biler. De første biler under mærket ‘Mercedes-Benz’ blev produceret i 1926 efter sammenlægningen af Karl Benz’s og Gottlieb Daimler’s firmaer. Fra starten og op igennem bilens historie har det ofte været i bilerne fra Mercedes-Benz at nye teknologier og sikkerhedstiltag er blevet indført først. I nyere tid var det for eksempel hos Mercedes-Benz man først så biler med ABS og ESP systemer. Frem til i dag har Mercedes-Benz bevaret positionen som et af verdens førende luksus-bilmærker og hovedkontoret ligger stadigvæk i Tyskland.

Mercedes-Benz lejebiler

Flere biludlejningsfirmaer benytter Mercedes-Benz lejebiler. Sixt Biludlejning har for eksempel i Europa en stor flåde af lejebiler fra Mercedes-Benz med Merceds A-Klasse, Mercedes C-Klasse og Mercedes CLS. Benyt søgemaskinen her på Billej.info til at finde din Mercedes-Benz lejebil.

Fakta om Mercedes-Benz

 • Grundlagt: 1920
 • Moderselskab: Daimler AG
 • Hovedsæde: Stuttgart, Tyskland
 • Adresse i Danmark:
  Mercedes-Benz Danmark AS
  Digevej 114
  2300 København S
  Telefon: 33 78 56 56

Læs også mere om Mercedes-Benz på bilproducentens officielle hjemmeside her

>> Find den billigste lejebil << Find Billeje her --> Sammenlign priser her!