Budget car hire

Billeje med Budget Car Hire

Budget forener styrken ved at være et af de største biludlejningsselskaber overhovedet med den fleksibilitet, der ligger i et fintmasket net af udlejekontorer, der kan findes på større og mindre destinationer.

Budget er først og fremmest en god bil til prisen, hvilket navnet da også antyder. Selskabet satser på at tilbyde kunden den bedste handel, og det opnås blandt andet ved at give muligheder for at forudbetale en masse ting, der gør at selskabet kan give en lavere endelig pris.

Det var dette koncept, som grundlæggeren af Budget biludlejning Morris Mirkin startede virksomheden op med i 1958 med det første kontor for billeje i Los Angeles. Morris Mirkins koncept slog hurtigt igennem på det amerikanske marked og på kort tid var konceptet Budget Rent a Car Corporation et etableret biludlejningsfirma i Amerika.

Budget er tilstede i 115 lande og råder over mere end 2700 udlejestationer. Deres biler rengøres altid inden de udlejes, lige som de også gennemgår et sikkerhedstjek.

Budget udvider konstant deres bilpark og kan derfor tilbyde nye modeller til gunstige priser.

Priser på lejebiler fra Budget car hire

I søgemaskinen på Billeje.info kan du sammenligne priser på lejebiler fra Budget car hire med andre biludlejningsselskaber. Indtast hvor og hvornår du skal bestille en bil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Søg billeje i hele verden med Budget car hire

Flot natur og marker i England – Oplev England med billeje fra Budget. Foto: Gordon M Robertson

Kontakt information til Budget car hire

Budget car hire har kontor i de fleste lande, byer og lufthavne over hele verden. Vil du i kontakt med Budget car hire i Danmark kan det ske på følgende adresse:

Budget Biludlejning – RAC Denmark A/S
Sluseholmen 3
2450 København SV

Telefon: +45 3355 0500

Læs mere om Budget car hire på deres hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos Budget car hire Find Billeje her --> Sammenlign priser her