Alamo biludlejning

Billig billeje med Alamo

Alamo er USA’s tredjestørste billeje selskab og de er godt repræsenteret i hele verden med kontorer i alle større byer.

Selskabet blev grundlagt i 1974 i Florida og blev hurtigt kendt for deres unlimited mileage koncept, der går ud på at folk kan køre så langt de vil uden at betale ekstra. Senere har flere andre firmaer taget ideen til sig.

Alamo har over 18.000 køretøjer på verdensplan og udlejer bilder til mere end 15 millioner billejere hvert år. Alamo billeje har omtrent 1248 afdelinger i 43 lande.

Alamo startede med at leje biler ud i Florida i 1974. I 1980′erne begyndte virksomheden at vokse stærkt og blev den foretrukne biludlejningsvirksomhed i USA pga. deres innovative konceptudvikling og brugervenlighed når der skulle lejes biler.

I 1988 bevægede Alamo biludlejning sig ind på det europæiske marked med opstart af afdelinger for billeje i England og biludlejning i Tyskland. Senere opkøbte Alamo hovedparten af det tyske biludlejningsselskab Autohansa. Dette var et klart signal om, at Alamo biludlejning havde store ambitioner på det europæiske marked. I 1995 åbnede Alamo de første afdelinger for billeje i Portugal og biludlejning i Grækenland

Priser på lejebiler fra Alamo

I søgemaskinen på Billeje.info kan du sammenligne priser på lejebiler fra Alamo med andre biludlejningsselskaber. Indtast hvor og hvornår du skal bestille en bil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Bestil billeje i USA

Som nævnt er Alamo grundlagt i USA og det er også i USA firmaet har deres største netværk. At Alamo specielt har fokus på billeje i USA gør at de ofte har de bedste priser. Fordelen ved søgemaskinen her på Billeje.info er at du kan sammenligne priser på billeje i hele verden og naturligvis også billeje i USA med andre billejeselskaber.

Bestil billeje i USA

Find billig billeje med Alamo biludlejning i hele verden

Smukt landskab ved Ayers Rock, Australien – Med billeje fra Alamo kan du udforske Australien. Foto: Jo@net

Kontakt information til Alamo

Vil du i kontakt med Alamo kan det ske på følgende telefon nummer:

Telefon nr. 00 46 8 660 1130

For mere information om Alamo, besøg deres hjemmeside her.

Find den billigste lejebil hos Alamo biludlejning Find Billeje her --> Sammenlign priser her