Billeje i Kap Verde

Med billeje i Kap Verde har man mulighed for at udforske dette vidunderlige land på egen hånd. Sammenlign priser på billig billeje i Kap Verde med Billeje.info. I søgemaskinen fra CarTrawler biludlejning, kan du søge billejepriser og ledige lejebiler i alle byer og lufthavne i Kap Verde fra mere end 500 biludlejningsfirmaer.  Indtast hvornår og hvor i Kap Verde du ønsker at leje en bil og få et overblik med alle ledige lejebiler og priser.

Udforsk Kap Verde med en udlejningsbil

De fleste mennesker kender Kap Verde gennem de uforglemmelige “Mornos” (sørgmodige sange) af Cesaria Evora. Kap Verde er en del af en række vulkanske øer, omkring 500 km ud for Senegals kyst, som med en udlejningsbil vil være vidunderlig at udforske på egen hånd. Her finder man en den fremmede, bittersøde blanding af vestafrikanske rytmer og triste portugisiske melodier, der former Cesaria Evora’s musik.

Det er ikke bare det åbne hav der adskiller Kap Verde fra resten af Vestafrika. Den kolde strøm holder temperaturen moderat og Kap Verde har til forskel for mange andre steder i Afrika, et stabilt politisk og økonomisk system, hvilket gør at her er en høj levestandart. Befolkningen på Kap Verde repræsenterer forskellige grader af afrikansk og portugisisk arv. Befolkningen vil måske føles lidt overvældene hvis man kommer direkte fra Danmark, men forfriskende afdæmpende hvis man ankommer fra Lagos eller Dakar.

Billig billeje i Kap Verde

Smuk solnedgang i Kap Verde – oplev Kap Verde på egen hånd med billeje fra billeje.info. Foto: IDS.photos

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Biludlejning i Kap Verde

Livet har dog ikke altid været let på Kap Verde. I århundrede har isolation og tørke resulteret i hungersnød og mange af de lokale har været tvunget til at emigrere til andre steder for at overleve. Sult er dog ikke længere en trussel mod Kap Verdes befolkning. Ser man op imod en bjergskråning vil hurtigt få øje på de frodige landskaber hvor der bliver dyrket bønner, korn og majs. Benytter man sig af biludlejning må man ikke gå glip af at udforske den smukke natur på egen hånd.

Selv om Kap Verde er lille, indeholder øerne en bemærkelsesværdig væld af landskaber. Maio er for eksempel gold og øde, mens Santo Antão er frodig med grønne dale. Fago en enkelt vulkansk top, hvis skråninger er stribede på grund af gamle floder af lava. Strandene i Sal og Boa Vista er utrolig populære hos turisterne og det er ikke uden grund. Strandene er helt fantastiske og har masser ag aktiviteter. Kap Verde er dog stadig den mest populære destination, især for folk som kan lide at vandre, windsurfe, dyhavs fiske. Med biludlejning vil man kunne opleve de mange forskellige øer på egen hånd.

Oplev Kap Verde med en lejebil fra Billeje.info, vi søger og sammenligner priser på lejebiler fra alle udlejningsselskaber på Kap Verde. Kap Verde er beliggende i Atlanterhavet lige ud for Afrikas kyst syd for Sahara.
Kap Verde er klassificeret som værende et udviklingsland og det indfødte sprog er portugisisk. Kap Verde øerne måler omkring 4000 km² og har omkring 500.000 indbyggere.

Byen Nova Sintra med havet i baggrunden på Brava, Kap Verde. Foto: Ingo Wölbern

Det kan være en god idé at leje en bil på Kap Verde, da der er få byer og langt imellem dem. Den offentlige transport på Kap Verde er meget begrænset, og det er derfor nødvendigt at arrangere en god lejebil på forhånd, så man kan opleve mest muligt af de smukke øer.

Kap Verde er værd at besøge hele året rundt, da der stort set ingen nedbør falder, og temperaturerne ligger nogenlunde stabilt i midten af 20’erne hele året rundt.

Byen er indrammet af fantastiske sandstrande, som kan tage pusten fra enhver. Hvis du lejer en bil på Kap Verde, vil du få friheden til at udforske de mange strande med de isolerede bugter og vige på egen hånd.

Selvom Kap Verde er et relativt stille feriemål, så er der stadig gode shoppingmuligheder. Man kan blandt andet gøre gode køb på masker, træudskæringer, malerier og smykker, som er let tilgængelige og er gode souvenirs at tage med hjem. Lejer man en bil og kører til de fjerneste landsbyer, så kan man finde eksempler på mere originalt håndværk. Man skal huske at opbevare et omfattende og opdateret vejkort i sin udlejningsbil.

Du kan afhente din udlejningsbil direkte i Kap Verdes lufthavn, Rabil, som ligger kun 15 minutters kørsel fra de mest populære feriesteder.

Find den billigste lejebil på Kap Verde Find Billeje her --> Sammenlign priser her