Billeje i Dubai

Dubais velkendte skyline. Foto: Imre Solt

Du kan få en god lejebil til meget fornuftig pris i Dubai, og i søgemaskinen fra Billeje.info kan du sammenligne priser på billeje fra alle biludlejningsselskaber i Dubai, og se hvilke bilmærker og modeller der tilbydes.

Selvom det vrimler med busser og taxier, som kender deres smutveje, så kan det være en fordel at leje en bil i Dubai, så man kan undersøge byen på egen hånd, og på den måde opleve alt hvad byen har at byde på.

I Dubai finder man blandt andet mange spændende markeder, en fascinerende arkitektur og mange interessante museer.

Kør sikkert i din lejebil i Dubai

Når man kører bil i Dubai, er det vigtigt at huske på, at afkørselsnumre ikke altid kommer i en logisk rækkefølge, og at vejnavne kan være forvirrende, når de er oversat fra arabisk.

Der er ingen tolerance overfor bilkørsel i alkoholpåvirket tilstand, så det er bedst at undgå at køre bil, hvis man har planer om at indtage alkohol. Trafikken kan være voldsom og i myldretiden kan man risikere at den går helt i stå.

Shopping Dubai med billeje

Med det for øje, så er en lejebil et godt transportmiddel, hvis man vil udforske de mange shoppingmuligheder i Dubai:

Mall of the Emirates, Ibn Battuta Mall and Deira City Centre Mall er bestemt værd at besøge, ligesom der også er masser af vandsportsaktiviteter i området.

Billeje Dubai Lufthavn

Det kan anbefales at arrangere biludlejning i Dubai på forhånd og sørge for afhentning i lufthavnen. Ved at bruge vores søgemaskine her på siden kan man nemt finde et godt tilbud på en billig lejebil i Dubai Lufthavn.

Læs mere om Dubai på landets officielle hjemmeside, hvor du finder mange interessante oplysninger.

Morgendis i Dubai. Kilde: Dave Watts

Dubai er den næststørste af de syv Arabiske Emirater, og lever i høj grad af turisme fra Europa og USA. Dubai er et ret nyt turistområde, men stiger i popularitet år for år. Emiratet eller staten Dubai er særligt kendt for sin utrolige og imponerende arkitektur, der skyder op rundt omkring, og det er en sand fornøjelse at opleve Dubai med biludlejning.

Leje af bil i Dubai

Dubai ligger lige ud til vandet, hvilket er heldigt, da der kan blive næsten uudholdeligt varmt i Dubai nogle gange. Bor I på hotel, og vil I besøge stranden, er det ideelt med billeje i Dubai.

Noget af det, Dubai er kendt for, er den moderne arkitektur, man finder som en slags nymoderne monumenter for emiratet, men rundt omkring i landskabet finder I også spændende historiske bygninger. For eksempel bør I benytte jeres biludlejning i Dubai til at besøge Old Dubai, hvor I blandt andet finder Jumeirah Moskeen og Dubai Museum, som kan fortælle sine besøgende hele Dubais historie.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Udlejning af bil i Dubai

Det er generelt en god idé at benytte sig af en lejebil, når man rejser til Dubai. Trafikken kan dog virke hektisk for nogen, men det giver jer mulighed for at komme hvor hen, I vil.

Find den billigste lejebil i Dubai Find Billeje her --> Sammenlign priser her