Billeje i Indien

Taj Mahal Indien

Planlægger du at leje en bil i Indien, bør du tænke dig godt om, for at kører bil i Indien er ikke nogen nem sag. Afskrækker dette dig ikke, kan du dog her på Billeje.info nemt finde biludlejning i alle landets større byer og lufthavne. Indtast blot i søgemaskinen hvor og hvornår du vil bestille billeje i Indien for at få et overblik med ledige lejebiler og de billigste priser.

I Indien kører man i venstre side af vejen – i hvert fald i princippet. Indien er således berømt og berygtet for sin kaotiske trafik, hvor alle tilsyneladende har et ret afslappet forhold til færdselsregler. Selvom kvaliteten af veje de senere årtier er blevet forbedret – særligt motorvejene mellem de største byer – er mange stadig af dårlig kvalitet. Kombineret med den udfordrende trafikkultur er det årsagen til, at du som besøgende i de fleste tilfælde frarådes at benytte billeje i Indien på egen hånd.

Foto: MonthayeUnsplash

Find billig billeje i Indien med fri kilometer

Når du bruger søgemaskinen her på siden til at sammenligne priser fra biludlejningsfirmaer, kan du frit vælge, hvor i det store land du vil afhente din lejebil. Der er dog selvfølgelig typisk størst udvalg af udlejere på de mest populære rejsemål. Find for eksempel den ideelle lejebil til din ferie i den farverige hovedstad Delhi eller i strandparadiset Goa.

Billeje.info har altid de senest opdaterede priser på lejebiler i hele Indien. Du sparer derfor ikke noget ved at tjekke priserne direkte hos hver enkelt biludlejer i Indien, hvilket desuden kan være ret omstændigt at gøre selv. Booker du din lejebil online, står den klar til dig, når du ankommer til din destination. Ved at booke online kan du desuden nyde godt af, at du som regel får den billigste pris ved at være ude i god tid.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Aktuelle tilbud og kampagner

Bemærk at der forbindelse med tilbud og kampagner i Indien kan gælde særlige betingelser for din billeje som for eksempel en særlig kilometerbegrænsning. Du bør derfor som altid læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du laver den endelige bestilling på din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler, som står bag søgemaskinen her på siden, kan finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip til at finde lejebilen, som bedst opfylder dine behov og ønsker, er at benytte søgemaskinens filter. Du kan for eksempel bruge filterfunktionen til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Udforsk Indien med billeje

Med sine næsten 3,3 mio. kvadratkilometer er Indien et af verdens største lande. De 1,1 milliarder indbyggere gør det desuden til et af de folkerigeste. Fra landets nordligste til det sydligste punkt er der 3200 km, og fra øst til vest 3000 km på det bredeste sted.

I vest og nordvest grænser Indien op til Pakistan, i nord til Nepal, Bhutan og Tibet (Kina), og mod øst til Bangladesh og Burma. Ved Indiens sydspids ligger Sri Lanka. Indien er med andre ord et land, som favner et enormt geografisk og kulturelt område.

Turistindustrien er ikke særlig veludviklet. Bureaukrati og dårlig organisation stikker indimellem en kæp i hjulet. Men der sker hele tiden forbedringer, og der er bygget flere hoteller og skabt mange nye transportmuligheder. Den manglende organisering forhindrer dog ikke udlændinge i stort tal i at rejse til Indien, der kan byde på lidt af hvert: myldrende storbyer, smukke nationalparker med et rigt dyre- og planteliv samt i tusindvis af templer, moskeer og andre religiøse helligdomme. Den lille delstat Goa med sine lange badestrande er det første egentlige chartermål i landet.

Foto: Laurentiu MorariuUnsplash

Klima

Krebsens vendekreds går tværs over det nordlige Indien og deler landet i to klimazoner – en mindre, tempereret zone i nord, og en større, tropisk i syd. I nord svinger temperaturen fra 15 grader i januar (med nattetemperaturer, der er meget lavere) til over 40 grader i maj, når det er allervarmest. I syd er der mindre forskel på årstiderne, gennemsnitstemperaturen er 26-35 grader året rundt, men temperaturer over 50 grader måles hvert år.

På nær Himalaya har hele Indien monsunklima. Efter det tørre og varme forår i april-maj blæser den fugtige sydvestmonsun hele sommeren (juni-september). I den periode kommer der kraftige regnskyl, særligt på bjergenes vest- og sydskråninger.

Infrastruktur

At et stort og fattigt land at være har Indien faktisk et forholdsvis veludviklet og velfungerende transportsystem, selvom transporttiderne ofte kan være meget lange. Der er omkring 3 mio. km veje i landet, heraf ca. 58.000 km hovedveje, der forbinder de større byer og knytter sig til nabolandenes vejnet, men de fleste veje er smalle og dårligt vedligeholdte, og trafikken er som nævnt indledningsvis mildt sagt livlig. Et ambitiøst udviklingsprojekt forbedrede hovedvejene, dels nord/syd og øst/vest, dels mellem de fire største byer (Delhi, Mumbai, Chennai og Kolkata). Særligt vejene mellem de fire største byer er derfor af fornuftig kvalitet.

Flytrafikken spiller en vigtig rolle i et land af Indiens størrelse. Der er elleve internationale lufthavne, de største i Mumbai, Kolkata, Delhi og Chennai. Vil du leje en bil i Indien, er det ofte mest praktisk at bestille den med afhentning i en af disse lufthavne.

Mere information om Indien

Indiens ambassade i Danmark

Den danske ambassade i Delhi.

Find den billigste lejebil i Indien Find Billeje her --> Sammenlign priser her