Billeje i Israel

Med billeje i Israel har man mulighed for at udforske dette vidunderlige land på egen hånd. Sammenlign priser på billig billeje i Israel med Billeje.info. I søgemaskinen fra CarTrawler biludlejning, kan du søge billejepriser og ledige lejebiler i alle byer og lufthavne i Israel fra mere end 500 biludlejningsfirmaer.  Indtast hvornår og hvor i Israel du ønsker at leje en bil og få et overblik med alle ledige lejebiler og priser.

Udforsk Israel med en udlejningsbil

Israel har altid været en lokkende destination. Fra dengang profeter var “normale” til idag, har turister været en del af Israel. Gennem århundrede har dette dramatiske land som balancerer mellem Afrika og Asien, haft sin del af uro på grund af kampe om landets kontrol.

I dag er Israel et politisk følsomt land, men turister valfarter stadig til landet. Der er også nok at se og tage sig til i Israel på grund af den naturlige skønhed og imponerende religiøse historie.

Israel er et lille land med stor appel og mens mange rejser til det hellige land på en åndelig søgen, kommer andre efter kulturel oplysning. Israel har hvide sandstrande og man har mulighed for at blive et med naturen og med en udlejningsbil vil kan det ikke være lettere at opleve det hele. Fra de golde stenede ørkener i syd, gamle ruiner og det store søde hav i midten, til grønne bølgende bakker og dale i nord, gennemsyret af den bibelske historie. De gamle byer i Nazareth, Akko og Tzfat er et skridt tilbage i tiden, mens de moderne byer Haifa, Eilat og kystbyen Tel Aviv den kosmopolitiske del af Israel. Når man er i disse byer kunne man på mange måder lige så godt være i København eller en anden storby i Europa.

Billig billeje i Israel

Grædemuren i Jerusalem, Israel – oplev Israel med billeje fra billeje.info. Foto: Ana Paula Hirama

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Biludlejning i Israel

Når man rejser til Israel kommer man heller ikke uden om Jerusalem. Få byer i verden kan bevidne det liv, Jerusalem har oplevet. Som mødested for tre verdensreligioner – jødedommen, kristendommen og islam. Det er en fascinerende levende museum af gamle bygninger, brostensbelagte stræder og glødende tilbedelse. Gaderne er fyldt med butikker og gamle markeder. Kernen i den gamle by er tre af de mest markante religiøse bygninger på jorden.  Grædemuren, Gravkirken og Klippemoskeen.

Israel er et moderne land med fremragende faciliteter for turister. Her er vidunderlige hoteller, veludstyrede vandrerhjem og charmerende pensionater. Man vil hurtigt finde ud af at Israel også har vidunderlig mad. Man kan både få internationale retter men har man mod på det kan man også finde en masse lækre lokale retter. Den offentlige transport er også ganske effektiv, men vil man opleve noget på egen hånd kan vi kun anbefale biludlejning.

Benytter man sig af biludlejning vil man kunne opleve smuldrende templer, ødelagte byer, forladte forte og hundredevis af bibelske steder. Man vil også finde ekstrem sport, vandre og cykelture og er mand en vandhund kan man få lov til at dykke sammen med delfiner. Kort sagt har Israel noget for enhver smag.

Find den billigste lejebil i Israel Find Billeje her --> Sammenlign priser her