Billeje i Japan

Billig billeje i Japan. Skal du bruge en billig lejebil i Japan så sammenlign priser med søgemaskinen fra CarTrawler, der samarbejder med mere end 500 biludlejningsselskaber over hele verden. Indtast hvornår og hvor i Japan du ønsker at leje en bil og få et overblik med alle ledige lejebiler og priser.

Udforsk Japan med en udlejningsbil

Japan også kaldet “Land of the rising sun” er et land hvor fortiden møder fremtiden. Japans kultur går flere årtusinder tilbage, men Japan har også taget de nyeste trends og teknologier til sig. Byerne i Japan er top moderne og højteknologiske, men man kan finde et faldefærdigt træskur ved siden af et nybygget højhus.

Bestiller man en udlejningsbil må man ikke gå glip af Japans mange smukke templer og haver som desværre ofte er omringet af grimme bygninger. Dette skal dog ikke tage noget fra de smukke templer. De mange kontraster man finder i Japan gør at man aldrig bliver træt af at rejse rundt i landet.

Oplev Japan med billeje fra billeje.info

Et af de mange smukke templer i Japan – udforsk Japan med billeje fra billeje.info. Foto: Marc Veraart

Da Japan er en østat som er lukket af fra resten af verden er Japan meget homogen. Næsten 99% af befolkningen er af Japansk oprindelse. Den største minoritet er koreanere. Derudover finder man også kinesere, filippinere og brasilianere.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Biludlejning i Japan

Rejser man til Japan vil man finde ud af at befolkningen er utrolig venlig og imødekommende. Ved hjælp af biludlejning kan man rejse rundt i Japan og når man rejser rundt i Japan føler man sig altid velkommen og man skal ikke være bange for at spørge de lokale til råds da de hellere en gerne vil hjælpe.

Yngre japanere er ofte yderst interesseret i at møde og blive venner med udlændinge og du må ikke blive overrasket, hvis en japaner (normalt af det modsatte køn) nærmer dig på et offentligt sted og forsøger at indlede en samtale med dig i perfekt sammenhængende engelsk. På den anden side, er mange ikke vant til at håndtere udlændinge og er mere reserverede og tilbageholdende med at kommunikere.

Med biludlejning kan man også rejse til nogen af de mindre byer hvor turister ikke er så almindelige, her vil man sansynligvis få en oplevelse af at personalet i en butik tilsyneladende går i panik når de ser en og skynder sig væk. Dette er dog ikke på grund af at de ikke kan lide en men fordi de er bange for man vil snakke til dem på engelsk og de vil blive flove over ikke at kunne forstå dig, svare tilbage og hjælpe. Et smil og en Konnichiwa (“Goddag”) hjælper dog ofte på dette.

Find den billigste lejebil i Japan Find Billeje her --> Sammenlign priser her