Billeje i Kina

Med billeje i Kina har man mulighed for at udforske dette vidunderlige land på egen hånd. Sammenlign priser på billig billeje i Kina med Billeje.info. I søgemaskinen fra CarTrawler biludlejning, kan du søge billejepriser og ledige lejebiler i alle byer og lufthavne i Kina fra mere end 500 biludlejningsfirmaer.  Indtast hvornår og hvor i Kina du ønsker at leje en bil og få et overblik med alle ledige lejebiler og priser.

Udforsk Kina med en udlejningsbil

Har man ikke været i Kina før, vil man finde et land med hypnotiserende og øjenåbnende modsætninger. Mange af Kinas byer er gennemført moderniserede med smarte skyskrabere, fancy showrooms og magnetsvævende tog der farer afsted med uhyggelig høj fart. Verdens ældste kontinuerlige civilisation er forpligtet til at trække et artefakt eller to ud af sin hat og det må man sige det gør. Rejser man rundt i Kina i en udlejningsbil vil man have mulighed for at udforske de mange spektakulære kulturelle skatte som Kina byder på.

Når man benytter sig af en udlejningsbil må man heller ikke gå glip af den forbudte by, men man skal være indstillet på at man ikke er den eneste som har fået tanken om at skulle besøge denne turistattraktion. Når man er på opdagelse i kinas kulturskatte kommer man heller ikke uden om den kinesiske mur eller de tavse Terracotta krigere. Pingyao, Kinas bedst bevarede, befæstede by er et unikt syn, eller få et glimt af Nirvana i de fredsfyldte Mogao grotter, udenfor Dūnhuáng.

Billig billeje i Kina

Den imponerende kinesiske mur – Oplev Kina på egen hånd med Billeje fra billeje.info. Foto: jaaron

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Biludlejning i Kina

Den 5000-årige kinesiske civilisation har udholdt mange årtusinder af omtumlede omvæltninger og revolutioner, perioder med guldaldre og anarki. Landets seneste økonomiske opsving har dog gjort at Kina igen er en af de førende nationer i verden. Kina er holdt oppe af sin store flittige befolkning og naturressourcer. Marco Polo og Gottfried Leibniz var fascineret af landets dybde og kompleksitet ad den kinesiske civilisation og det er noget vesterlændinge vil forsætte med at blive fascineret af.

Med biludlejning har man rig mulighed for at udforske Kinas berømte køkken. Men man skal ikke regne med at maden smager præcis som på den lokale kinagrill. Prøv for eksempel den verdenskendte Peking and, sydende lam kebab, en skål Lanzhou nudler, kogt dumplings eller tsampa, som er en ristet byg mel grød.

Er man i Kina på forretning skal man ikke regne med at det bliver en “normal” dag på kontoret. I Kina har de nogle traditioner som ikke er normale for os vesterlændinge. Modtager man for eksempel et visitkort, skal man modtage det med begge hænder, studere det nøje og ligge det i sin venstre brystlomme. Gør man ikke dette er det en stor fornærmelse. Befinder man sig til bords med nogle kinesiske forretnings forbindelser vil man på et tidspunkt måske også få serveret noget fra din sidemands tallerken som han selv, nøje har valgt og skåret ud. Spiser man ikke dette vil det også blive set som en stor fornærmelse (Er man “heldig” for man overrakt nogle syltede hønsefødder eller et stykke slange).

Find den billigste lejebil i Kina Find Billeje her --> Sammenlign priser her