Billeje i Malaysia

Med billeje i Malaysia har man mulighed for at udforske dette vidunderlige land på egen hånd. Sammenlign priser på billig billeje i Malaysia med Billeje.info. I søgemaskinen fra CarTrawler biludlejning, kan du søge billejepriser og ledige lejebiler i alle byer og lufthavne i Malaysia fra mere end 500 biludlejningsfirmaer.  Indtast hvornår og hvor i Malaysia du ønsker at leje en bil og få et overblik med alle ledige lejebiler og priser.

Udforsk Malaysia med en udlejningsbil

Malaysia er ligesom 2 lande i et, der deles op af det sydkinesiske hav. Den multikulturelle halvø Flaunts Malay der er påvirket af Kina og Indien og Borneo der har den vilde junge hvor man finder orangutanger og ældgamle stammer. Gennem disse to regioner finder man en imponerende vifte af højhuse og højteknologiske byer til landsbyer som sjældent for besøg af turister. Alt dette er lettest at opleve hvis man lejer en udlejningsbil.

Peninsular er den lange strækning af jord der strækker sig sydpå fra Asien og peger mod Indonesien og Australien. En stor del af halvøen er dækket af tæt jungle og et bjergrigt og tyndt befolket område mod nord. Den den vestlige side af halvøen finder man frugtbare sletter, der løber hele vejen ned til havet, mens på den østlige side af bjergene er mere stejlt og kysten er besat af sandstrande hvor man kan flade ud. Med en udlejningsbil har man rig mulighed for at opleve dette.

Oplev Malaysia med billeje fra billeje.info

Burau Bay, Malaysia – benytter man sig af billeje har man rig mulighed for at udforske Malaysia på egen hånd. foto: Auswandern Malaysia

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Biludlejning i Malaysia

Den anden del af landet (Borneo) ligger i den nordlige del af øen. Det malaysiske Borneo er opdelt i staterne Sarawak og Sabah, med Brunei en lille enklave mellem dem. Begge stater er dækket af tæt jungle med et tilhørende stort flodsystem (især i Sarawak). I denne del finder man også Malaysias højeste bjerg Mt Kinabalu der er 4101 meter højt. Alt dette er bekvemmeligt at opleve hvis man benytter sig af biludlejning.

Når man rejser rundt i Malaysia kommer man heller ikke uden om deres vidunderlige køkken. Især langs halvøens vestkyst finder man det bedste sortiment af mad. I Malaysia kan man finde kinesisk-Malay “Nonya” eller spise indiske karry retter, kinesisk buffet, Malay madboder og enda også mad fra vesten. Kort sagt er der mad for enhver smag.

Benyttern man sig af biludlejning vil finde frem til, at når man rejser i Malaysia er at det er sammensmeltningen af det hele, der gør dette land til et af de sikreste, mest stabile og mest overskuelige i hele sydøstasien.

Find den billigste lejebil i Malaysia Find Billeje her --> Sammenlign priser her