Billeje i Sydkorea

Billeje i Sydkorea gør det muligt at udforske det smukke land på egen hånd og ikke mindst i eget tempo.

Yin og yang, den blå og røde cirkel i det sydkoreanske flag, symboliserer ikke kun den delte koreanske halvø, men også blandingen af det antikke og moderne Sydkorea, der officielt kaldes Republikken Korea.

Bestil lejebil i Sydkorea

Sydkorea er en drømmedestination for rejsende. Sydkorea er en dejlig blanding af industrialisering, teknologi, traditioner og vidunderlig natur. Alt dette kan opleves ved hjælp af en lejebil.

Tager man et smut til storbyen Seoul, som er et kraftcenter i Asien med den tredjestørste økonomi, skal man ikke regne med en rolig og afstressende by. Der er altid gang i Seoul og byen er et godt eksempel på befolkningens utrættelige og hårdtarbejdende befolkning.

Sydkoreas fremragende transport-infrastruktur og kompakte størrelse betyder at man inden for en times tid kan ligge storbyen Seoul bag sig og være i mere rolige omgivelser med forrevne bjergtoppe omgivet af skovrige nationalparker med vidunderlige og ikke mindst udfordrerne vandrestier.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Udforsk Japan med en udlejningsbil

Vil man yderligere væk kan man sejle til fjerntliggende øer, hvor landbrug, fiskeri og folkemusik vil byde en velkommen i deres hjem og hyggelige cafeer. Vil man være spirituel kan man tage til et af de mange buddhistiske templer og meditere til man opnår nirvana. Med en udlejningsbil er det nemt at udforske dette “oprindelige” Japan på egen hånd og eget tempo.

Oplev Sydkorea med billeje fra billeje.info

Seoul, Sydkorea – Oplev den utrættelige storby Seoul med billeje fra billeje.info. Foto: Emmanuel Dyan

Foråeret er et godt tidspunkt at rejse til Sydkorea. Temperaturen er varm, men ikke for varm og der er ikke meget regn i foråret.

Sommeren starter med en kedelig regntid  i juni og bliver til et dampbad i juli-august, med ekstrem fugtighed og temperaturen kan komme op på 35 grader. Sommeren er derfor bedst egnet til at tage til strandene og flyde.

Efteråret er måske det bedste tidspunkt at tage til Sydkorea på. Her er temperaturen og luftfugtigheden mest tålelig. Sydkoreas natur er også utrolig smuk i denne periode på grund af de vidunderlige efterårsfarver.

Om vinteren kan man tage til bjergene for at stå på ski eller måske shoppe i Seoul. Januar og februar kan dog være bidende kolde.

Find den billigste lejebil i Sydkorea Find Billeje her --> Sammenlign priser her