Billeje i Vietnam

Med billeje i Vietnam har man mulighed for at udforske dette vidunderlige land på egen hånd. Sammenlign priser på billig billeje i Vietnam med Billeje.info. I søgemaskinen fra CarTrawler biludlejning, kan du søge billejepriser og ledige lejebiler i alle byer og lufthavne i Vietnam fra mere end 500 biludlejningsfirmaer.  Indtast hvornår og hvor i Vietnam du ønsker at leje en bil og få et overblik med alle ledige lejebiler og priser.

Udforsk Vietnam med en udlejningsbil

Rejser man til Vietnam vil man få gang i alle sine sanser. Landet er på en gang svimlende, hektisk og facinerende. Gadesælgere sælger deres varer ude foran skinnende højhuse og de vidunderlige templer er omgivet af gader med tusindvis af motorcykler som farer frem og tilbage. Med en udlejningsbil vil man have mulighed for at opleve det på egen hånd og i eget tempo.

Lige meget hvor du rejser hen i Vietnam kan man ikke undgå at blive fascineret af dette vindunderlige land. Med en udlejningsbil er det let at komme til hovedstaden Hanoi, der er centrum for kunst og har været det siden grundlæggelsen i år 1010. Byen Ho Chi Minh huser den vietnamesiske konge. Hue er gennemsyret af den kejserlige historie, og er en by man bliver nød til at besøge hvis man rejser til Vietnam. Byens atmosfære og den den vidunderlige kystlinje er noget for sig selv.

Billeje i Vietnam gør det nemt at udforske hele landet

Gæstfriheden er i top når man rejser til Vietnam – oplev Vietnam med billeje fra billeje.info. Foto: motoyen

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Biludlejning i Vietnam

Når man rejser rundt i de forskellige byer i Vietnam finder man hurtig ud af det er på gaderne at tingene sker. Gaderne er fulde af “fortovs pubber”, gadekøkkener hvor man kan få klumper af kød eller grillede kyllingfødder og man kan købe levende dyr såsom krabber og frøer hvis man hellere vil hjem og tilberede maden selv. Der er også masser af boder hvor man kan købe farverige og bizar frugt som man ikke ser herhjemme.

Benytter man sig af biludlejning har man også mulighed for at se det “rigtige” Vietnam, der ligger kort afstand fra byerne. Her vil man finde smuk natur og det vietnamesiske landbrug.

Her vil man finde de elegante kvinder der bærer den traditionelle koniske hovedbeklædning, arbejde i rismarkerne, vandbøfler der svælger sig i de lave floder og søer. Her kommer man også lidt væk fra de tusindevis af knallerter som findes i byerne, her cykler man hovedsageligt langs de støvede stier.

Find den billigste lejebil i Vietnam Find Billeje her --> Sammenlign priser her